Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnieszka z Wrocławia

Tak można wogóle postepować?

Polecane posty

Gość xyzed
Widocznie sobie na to zasłużyła piorąc skarpety,matki,koszule,spodnie,gotując,sprzątając i mając swojego faceta gdzieś :classic_cool: Gościu alimenty na dziecko płać bo to przecież twoja krew ale babie nie odpuszczaj,a jak chce z orzekaniem o winie to bij się i pierz te brudy przed całym światem i może wyjdzie,że ona wcale taka krystaliczna nie jest.

Ech... Nie będę walczyć o rozwód z jego winy,bo nie zamierzam w sądzie walczyć. Sam fakt,że rozleciała się rodzina mnie boli. Obowiązek alimentacyjny spocznie na nim napewno,ale nie tak to sobie wyobrażam. Jeśli jest ojcem to powinien nie zaniedbywać dziecka. A tak na marginesie aniołkiem pewnie nie jestem,bo takich ludzi poprostu nie ma. Kłótnie to co innego,a zdrada co innego.

Gość marta756
nie tylko takie postepowanie jest mozliwe ale nawet zdarza sie bardzo czesto!!@!nie poddawaj sie kobieto i mysl teraz o tym co bedzie dobre dla ciebie.tego gnoja nigdy wiecej nie wpuszczaj do swojego zycia bo nastepnym razem zrobi ci jeszcze wieksze chamstwo.ja mialam podobna sytuacje.dawalam mu szanse chyba 8 razy o ile dobrze licze i za kazdym razem bylo coraz gorzej.ZAWSZE to ja bylam winna i zawsze pod moim adresem lecialy najgorsze wyzwiska.ale to ja pralam,prasowalam,gotowalam,sprzatalam itd.nie aj mu szansy.nie badz glupia!!!

Gość malenka12222
Walcz o rozwod z jego winy, poniewaz jezeli bedzie rozwod bez orzekania o winie to on kiedys , kiedy popadnie w dlugi i nie bedzie mial sie z czego utrzymywać i nie bedzie mial innych krewnych , od ktorych by mógł domagać sie obowiazku alimentacyjnego to moze sie o to zwrocic do Ciebie!!! Facet zasługuje na potepienie

rozwod jest z winy tego, kto zdradzil - proste jak budowa cepa. ja bym nie odpuscila, tylko orzekala o winie. w koncu to nie Tobie sie nagle uwidzialo rozwodzic, tylko facet znalazl sobie inna, wiec to wylacznie jego wina.

Gość aniołek.......
prawda, prawda... co niektórzy dobrze piszą :P

Gość gosieeeeeeeennnnnka
a dlaczego oskarża cie o rozpad? moze to ty mu sie kazalas (w slusznej złosci) wyniesc?a on naprawde to zrobil??? facet to swinia:(

Najśmieszniejsze w tym wszystkim jest to,że oprócz tego,że wkurzyłam się na maxa i pękło mi serce to chciałam z nim porozmawiać i chciałam,żeby został. Miałam nadzieję,że w takiej sytuacji stanie na wysokości zadania i chociaż wyjaśni co,jak,dlaczego. Taka jeszcze byłam naiwna. Ale on się obraził,wyprowadził a potem jeszcze zrzucił winę na mnie. Tego chyba się nie da wybaczyć...

Gość ania156
marta 756 odezwij się