Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość o3na15

zła decyzja..tatuaż........Pomocy!

Polecane posty

Gość gość
Tatuaż to decyzja która trzeba dobrze przemyśleć, bo naprawdę może szpecić. No i na pewno nie warto na nim oszczędzać. Mój brat też miał taką pamiątką z młodości i udało mu się jej pozbyć z pomocą kliniki chirurgii plastycznej http://www.drchecinski.pl/

Gość gość
Wiem coś o tym, gdyż jak wiadomo każda, zwariowana nastolatka po osiągnięciu 18 lat idzie zrobić legalny tatuaż. Inaczej nie było ze mną i po kilku latach pożałowałam tej decyzji. Dzięki Bogu, w moim rodzinnym Jaworznie działają http://tattoo-horimono.com.pl , którzy laserowo pozbyli się tej niechlubnej pamiątki.

Gość gość
tatuaż można też usunąć laserem PicoSure. Bardzo dobra metoda. Sama skorzystałam z niej w Klinice Krajewski na Powiślu.

Gość gość
W którym miejscu jest Klinika Krajewski na Powiślu? Znam tylko gabinet na Mokotowie.

Gość Natalia Kp
Tez miałam okropną pamiątkę z młodości na plecach, cóż za błędy trzeba płacić. Wykonałam serie zabiegów laserem Q-Switch i jestem bardzo zadowolona, praktycznie całkowicie mam wybity barwnik. Dużo osób straszyło mnie bliznami, nic takiego się nie podziało. Zabiegi robiłam w Klinice Dr Legrand.

Gość gość
Ja jestem w trakcie usuwania tatuażu u doktor Zakrzewskiej w klinice Zakrzewscy. Po kilku spotkaniach widać duże efekty i jestem bardzo zadowolony. Cały proces usuwania jest precyzyjny i skuteczny. Polecam wszystkim.