Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

aishahol

polacy w holandii

Polecane posty

czy jest ktos na forum z holandii, a dokladniej z okolic helmond,eindhoven, venray lub venlo? jesli tak to z checia nawiaze kontakt

Gość henk1
prawie tu mieszkam i muslá,ze jestem ze szkocji. Prowincja Overijsel -Enschede,Hengelo,Almelo,Zwolle itd

Gość dozteas
mieszkam w Eindhoven od 5-lat www.freewebs.com/dorota17

Gość dozteas
www.freewebs.com/dorota17/

Gość qick qick
ja mieszkalam w helmond:) juz jestem w polsce ale mam nadal tam rodzine. cudowne miasto i mam do niego ogromny sentyment:):)

Gość dozteas
Best www.freewebs.com/dorota17/

Gość Veghel
ja mieszkam w veghel...to blisko helmond i uden :) Może jest ktoś w wieku około 16-18lat z tych stron ? ;)

Gość maja 23
Czesc wszytskim...... mam na imie Maja, mam 23 lata i mieszkam w Holandii (Helmond) od roku...ale jakos nie potrafie sie tu zaklimatyzowac...mam chlopaka Holendra...i spedzam praktycznie tylko z nim czas...ale strasznie brakuje mi znajomych...nie znam tutaj nikogo oprocz znajomych mojego chlopaka.....bardzo chcialabym poznac kogos kto moze tez tutaj niedaleko mieszka....z kim mozna porozmawiac....wyjsc na miasto, zakupy, na impreze.... Jesli jest ktos w podobnej sytuacji jak ja . to piszczie...moze razem bedzie razniej...pozdrawiam wszystkich cieplo