Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zetbe

Czego oczekują panie po 35-ce ?

Polecane posty

Gość zetbe

No właśnie drogie koleżanki, mogłybyście mi troche doradzić ? Szukam (po rozwodzie) partnerki przez internet i niewiele z tego wychodzi. Podobnie zresztą jak i mojemu koledze. Mamy wrażenie, że kobiety oczekują bogatych biznesmenów, zaś zwykli, przeciętni faceci ich niezbyt interesują. Bo naprawde ciężko doczekac się odpowiedzi na wiadomosci na portalach randkowych, a jeśli juz dojdzie do spotkania to niewiele z tego wynika. A chyba Wam bardziej zalezy na czasie niz nam ?

Gość milia
Nie zalezy nam na czasie:) Po 35-ce to my juz tylko ładnej trumny dębowej oczekujemy:):) Ale nie przejmuj się :0 Zawsze znajdzie się jakaś amatorka kwaśnych jabłek:):)

Gość ghananana
Nie szukam biznesmenów, ale zwykły ani przeciętny facet też mnie nie interesuje. Jak dziewczyna ma 20 kilka lat, niewiele wie jeszcze tak o sobie, jak o świecie. W wieku 35 jest się ukształtowaną osobą z pełną samoświadomością. Jest się co więcej po takich czy innych przejściach, ktore uczą mądrości. Nie wskazuje się więc w pierwszy lepszy związek, tylko dlatego, że ktoś nam okazał zainteresowanie i akceptację. Wie się, czego się chce i tego się dość świadomie szuka. Jestem singlem nie dlatego, że mnie ktoś rzucił, ale dlatego, że jestem inna; nie zalezy mi na facecie jak na zbawieniu, mam własne poczucie wartości i wiem też, że nei każdy facet mnie zainteresuje. Mam wykształcenie, wiedzę i dobrą pracę - no i tego też oczekiwałabym w zamian. Nie interesuje mnie facet z dzieckiem, ani z niezałatwionymi sprawami z przeszłości. Że mam wymagania - no dobrze, nie jestem 20-letnią dzierlatką, dla której wyjście za mąż to szczyt kariery. No to sobię będę sama. A w każdym razie nie wymienię dość wygodnej samotności za byle co.

Gość ikebana
ja mam 31 lat, i potwierdzam że kobieta pragnie w tym wieku dobrego, wyrafinowanego kochanka, poczucia bezpieczeństwa, ale równiez wolnosci, marginesu dla siebie, i żeby facet dawał jej inspiracje do zyci, to nie może byc ktos byle jaki, płaski i bez wyrazu, nie interesują mnie faceci skupieni na małych rzeczach, szukam kogoś kto ma poukładane w głowie i potrafi mnie soba zachwycac kazdego dnia..

Gość posąg Dawida
tacy faceci mogą mieć układną 20 więc takie starocie jak wy im niepotrzebne

Gość Dawid ma racje
A zobaczcie co zrobił np. Jan Englert ? Albo Waligora z MagdyM. ? Znalexli sobie dużo młodsze i ładne laski i jest im z nimi dobrze. A wiecie że coraz wiecej bogatych facetów szuka żon czy kochanek z Rosji czy innych krajów "wschodnich" ? Bo sa i ładne i posłuszne a nie stawiaja się jak Polki. Trocchę realizmu i pokory by się wam przydało

Gość fggfgg
Po co im realizm i pokora jeśli są niezależne, ustawione życiowo, akceptują siebie i wiedzą czego chcą? Jeśli chce, niech pokazuje pokorę zagubiona w życiu, właśnie przywołana, przykładowa dziewczyna bez perspektyw, dla której nawet nieudacznik życiowy jest czymś, na przykład przepustką do europejskiego obywatelstwa. ;D

Gość Kafepodminogą
Englert zanalazł sobie kolejną laskę?, po Beatce? Nic o tym nie wiem

Gość do_ffgg
może są niezależne i ustawione (przynajmniej na razie) ale chyba jak każda kobieta potrzebują -mówiąc prostacko - kutasa - co , maja szukać młodych ogierów po ogloszeniach towarzyskich? a ustawienie życiowe rzecz chwilowa, powinie się noga w pracy, szef straci zaufanie (a przeważnie włascicielami firm czy dyrektorami są mężczyźni), firma padnie, mafia zażada haraczu, albo albo inne nieszczęście? a samej cięzko walczyć poza tym dlaczego zwykły facet to od razu nieudacznik ?