Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poradzcie cos

Jak depilować pachy żeby nie było czarnych kropek?

Polecane posty

Gość poradzcie cos

Po goleniu maszynką po 1 szybko (baardzo szybko) odrastają, po 2 po czarne mocno widoczne kropki.. :/ Kremy do depilacji - "łamią" mi włoski przy samej skórze i to nie wszystkie tak więc efekt do d... (swoją drogą jak one powinne działać , bo słyszałam 2 rzeczy jedna - że wypalać włoski do skóry a druga, ze wypadać razem z cebulkami) Depilatorem elektrycznym - raz próbowałam, okropny ból i sporo krwi :/ Masa cukrowa - nawet nie umiem jej zrobić, kilka razy próbowałąm ale wychodziła jak skała... wosk - nie próbowałąm, po przeżyciach z depilatorem boję się a na kosmetyczkę nie mam pieniędzy.... :/

Gość fuoco
Hej! ja gole maszynką od góry na dół i nie mam czarnych kropek tylko gładziutkie pachy...oczywiscie pachy są głatkie dzień góra dwa,ale to jest najwygodniejszy sposob jak dla mnie i bezbolesny. Zresztą zajmuje to mało czasu ( 2 min) ;) więc moge Ci maszynkę polecic, pozdrawiam

Gość takie czarne kropki kreca
facetow. to ich podnieca.

Gość Berandetka
Ja depiluję pachy depilatorem:P:P:P Fakt...pierwszy raz to była rzeźnia:P Krew się lała i był ból...A juz za drugin razem nawet nie czułam nic:) Ponadto moje odrastajace włosy są terazJASNE ..wiec polecam depilator;)

Ja włoski usuwam depilatorem.Faktycznie początki bywały bolesne, ale teraz już jest okey. Ja bym polecała jeszcze wosk, bo to jednak zupełnie inny sposób niż depilacja depilatorem. Jedno szarpnięcie i po krzyku...ale trzeba poprawnie wykonać

masa cukrowa powinna byc taka twarda ;) wlasnie zamowilam gotowa na allegro i przyznam-efekt zadowalajacy. choc potrzeba duuuzo cierpliwosci. do paszek polecam maszynke :)

Gość po co sie meczyc
z wyrawaniem wlosow. wielu facetow lubi takie cienie, slady po zaroscie. wystarczy golic golarka.

Gość stylonka
Według mnie golarka nie jest najlepszym rozwiązaniem przynajmniej u mnie. Włoski bardzo szybko odrastają i są twardsze i ciemniejsze. Po wosku są lepsze, a jak to wygląda po depilacji trwałej? Czy w ten sposób faktycznie można na stałe pozbyć się włosków?

Gość gonzi
No to prawda, potem pozostaje taka nie fajna szczecinka:( No i jakby na to nie patrzeć to jest kłopot:) Depilacja laserowa to dobre wyjście pod warunkiem, że ma się ciemne włosy. Przeważnie wystarczą cztery depilacje żeby mieć spokój. A i ceny nie są takie straszne, na przykład w studio laser w Warszawie za pachy zapłacisz 300 złotych

Gość SeetJoana
Wosk zawsze działał na mnie silnie podrażniająco:( Moja skóra po takiej depilacji potrzebowała kilku dni, by dojść do siebie. Znajoma namówiła mnie na laser i jestem jej za to wdzięczna - mam teraz spokój. Plusem jest też wygląd skóry po depilacji - bezpośrednio po jest lekko zaczerwieniona ale to szybko znika. Depilowałam się w estetica w Krakowie, to dobry adres.

Gość gość
kremem Tanita

Gość gość
Marzy mi się taka depilacja laserowa, ale obawiam się że cenowo to są duże koszty. https://od-natury.pl/