Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kolejna panna nikt

do wszyskich kobiet

Polecane posty

Chciałabym poruszyć problem \"koleżanki\" i \"przyjaciółki\" naszego faceta. Jakie zachowania są Waszym zdaniem do przyjęcia,a jakie przekraczają granice?? Czy buzi- buzi z ich strony jest juz złe??? czy zaangazowanie chłopaka w znajomość z inną??. Czy lepiej bać sie kolezanki faceta czy jakiejs obcej laski??

Gość m_k
ja z byłym mężem witam się w sposób - buzi-buzi i mojemu obecnemu to nie przeszkadza

najlepiej to sie nie bac ani jednej ani drugiej :-) a tak powaznie, to moim zdaniem, to dla faceta najwazniejsza powinna byc jego dziewczyna i jesli np jej przeszkadza buzi-buzi z przyjaciolka, to powinien tego zaniechac.

Gość od roku na odwyku
O fuck. Moj facet ma caly tabun, co ja mowie! HAREM kolezanek! Wkurza mnie to, ale on ma dobry kontakt z facetami. Tyle tylko, ze mu nie ufam za bardzo. Ale mowie mu o tym non stop :)

ufałybyście facetom wiedząc ze np. ida na spotkanie z inna dziewczyną?? mnie sie wydaje ze takie cos moze miec miejsce raz na dlugi czas... a ja i tak umieralabym w tym czasie na zawał...Pytam sie dziewczyn, moich kolezanek, czy ufaja swoim facetom.... wszystkie mowia \" staram sie ufac\" zadna nie powie jasno i wyraźnie \"ufam\"

Gość od roku na odwyku
Jak chcesz to zmienic? Potem on Ci powie, ze to koniec bo ograniczas jego wolnosc. Facet chce byc niezalezny :O Ja niczego nie ukrywam, mowie mu o tym co czuje, czyli np. spotka sie ze swoja kolezanka, a ja wiem, ze ta kolezanka na niego leci, wiec przed spotkaniem mowie mu, ze ja wiem, ze ona cos do niego czuje, bo to widac. i mowie mu, ze staram sie mu ufac, ale z racji calej serii niefortunnych zdarzen z przeszlosci nie moge mu zaufac do konca, wiec pozostaje mi liczyc na jego rozsadek.

Zaczernilam sie bo jakas menda sie pode mnie podszywa na innym topiku :) Jestesmy razem dwa lata ale tak wiesz, z przebojami. Czuje sie dla niego najwazniejsza, on mnie o tym zapewnia, ale mu nie ufam bo jest cholernym bawidamkiem i za duzo bab sie wokol niego kreci.

Gość jak będzie chciał
cię zdradzić to i tak to zrobi. nawet pewnie się nie dowiesz, teraz tylko niepotrzebnie się denerwujesz.

Istnieje cos takiego jak kobieca intuicja jeszcze:) ilekroc dochodzilo do wyskokow z jego strony wiedzialam to szybciej od niego i zawsze moglam w pore zainterweniowac.

od roku na odwyku- czyli nie jest tragicznie:) czasem nasza wyobraźnia podpowiada nam wiecej niz jest w rzeczywistosci- ja tak mam. Niemniej jednak nigdy nie zaakceptuje kiedy jakiejsc dziewczynie zdarzy sie powiedziec do niego \" Kochanie\" i puszczac za duzo buziakow na gg...

do niedawna myslalam ze jestem tredowata z moja zazdroscia, ale kolezanka powiedziala mi ze nie wolno mi sie tym przejmowac...ze po dwoch latach znajomosci mam prawo czegos od niego wymagac i ma prawo mi sie cos nie podobac. I to jak najbardziej normalne ze czasem zloscimy sie na facetow, ze suszymy im glowe przez ich kolezanki ktore czasem oczywiscie posuwaja sie za daleko. Jakos ta moja przypadlosc... ( ciekawe skąd) dotarła do mojej byc moze przyszlej tesciowej i ona mi na to: ze kiedys byla na weselu a jej maz byl starosta wiec ona sie z nim nie bawila i ze poznala innego goscia i sie z nim bawila... nad ranem owy facet przypadkiem dowiedzial sie ze tesciowa ma juz meza.... wszyscy sie usmiali z jej opowiesci.... moim zdaniem- ale zenada...:/ a potem dodala ze ona nigdy nie byla zazdrosna:/