Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

madzek

dziwne pachwiny - co to jest?

Polecane posty

od kilku miesiecy mam problem z pachwinami(bylam u kilku ginekologow, dermatologa i nic). Duzo czytalam w necie i sa to objawy podobne do grzybicy (ale to tylko moja diagnoza). W zależności od dnia skora na pachwinach mi sie luszczy, albo wysycha, peka i piecze. Ciagle mnie swedzi i przez drapanie jeszcze bardzij pogarszam jej stan. Stosowalam mnostwa srodkow ale pomagaja na kilka dni a poniej jest tak samo. Tworza mi sie rany. Ogolnie to bardzo brzydko wyglada (takie zaokraglone rany), wstydze sie przed swoim mezczyna (chociaz on mowi, ze to mu nie przeszkadza). Pomozcie - moze znacie to jakis srodek albo lekarza, ktory mi pomoze (z Warszawy). Juz nie wiem jak mam to leczyc

Gość alekxx
Nie za bardzo wiem jak ci pomóc, ale może to uczulenie od proszku, albo ... to pewnie głupio zabrzmi ... może nosisz majtki, które wrzynają ci się w pachwiny i to powoduje podrażnienie

Gość wlasnie mam to samo
niewiem jak sie pojawilo,teraz nie moge tego wyleczyc,to jest identyczne jak opisujesz

Gość ja juz sie z tego wyleczylam
to byly drozdzaki - trafilam na dobrego dermatologa. wystarczyly madcie - najpierw travukolt (czy cos takiego)- przez 2 tyg, a pozniej travagen i mam spokoj