Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość davidka

buciki na zimę

Polecane posty

Gość davidka

napiszcie jakie buciki zimowe kupujecie dla 3.5 latka? Do tej pory kupowałam z Bartka bo musi mieć usztywnione kostki ale teraźniejsze ceny mnie trochę przerażają:/

w ccc sa fajne spełniajace wszelkie normy oraz elefanten w daichmanie

za elefanten zapłacisz góra 150 pln a za te w ccc gufo około 70 pln

Gość davidka
dzięki noe widzę że tylko Ty kupujesz buty na zime dla swoich dzieci;)

ja mialam gufo sandaly- i niestety niesprawdzila mi sie firma. ja obstaje przy bartku nadal pozdrawiam

witam znajoma! elefanten jest ok i gufo jak dla mnie tez a kolezanka kupiła gufo teraz jakies połówki i jej cos tam sie urwało na drugi dzien ,a w bartku sobie skrecił nózke bo był za miekki w kostce .ale tylko jedne trafiła takie trefne bartka a tak to juz 6 lat bartka kupuje

czesc noe!!! my kupujemy bartka od 6 mc gdzies i jestem zadowolona!!! ale cena koszmarna!!! 130 zl za buty na 2 - 3 mc

Gość davidka
Ogólnie jestem zadowolona z Bartka kupuje je od początku tylko, że były tańsze a teraz gdy rozmiarówka idzie w górę, cena również . Ze sympatexu od 159 zł i to są najniższa cena potem 179 i 189zł :(

Gość davidka
dobrze że nie mam 4 dzieci jak moja kuzynka bo połowę wypłaty wydała na same buty:/

Gość davidka
*wydałabym

davidka mnie wlasnie teraz czeka zakup zimowych butow - noo i kupie bartka!!! ale cena naprawde duza. ale wole teraz wydawac tyle niz za kilka lat na jakies ortopedyczne. ja krzywie stopy do srodka - nie jest to zauwazalne ale mnie wnerwia strsznie;) i moze dlatego wole kupic porzadne buty dla kuby niz pozniej ma sie denerwowac:D

Kupiłam dla mojej córeczki butki z Bartka (165 zł :O ). Niestety, po doswiadczeniach z butkami tanszymi, zdecydowałam sie na drozsze butki i mam nadzieje, ze sie nie zawiode.

wiecie co bez kitu dla mnie buty to nie wszystko mam przykład na kolezance która kupowała buty barta tylko i wyłacznie bo najlepsze tylko ze w domu niezwracała uwagi na mała kóra siadała koslawiac nogi do srodka i ma teraz jedna stope do srodka koslawa nie wiem jak to fachowo sie nazywa jak widac Buty to nie wszystko -ale duzo!

Gość davidka
macie rację że lepiej teraz wydać więcej a potem mieć spokój! Zadałam to pytanie bo myślałam że jest jakaś równie dobra firma ale troszeczkę tańsza. Szczerze mówiąc w tym roku wyda łam już na te buty ok.400zł plus zimowe

Gość Glominka
Bartek jest w Mińsku Mazowieckim, a jest druga firma (jakiś szwagier brata stryja czy coś z właścicielami Bartka) i oni też mają dobre buty, ale tak się nie cenią.

No ja też szukam butów troche tańszych niż Bartek (syn ma 5 lat i od urodzenia tam kupuje).Teraz cena kozaków u bartka to koszt 250 zł.Koszmar.Polecają też buty w daichmanie i chyba tam poszukam.

Gość nie chce cie martwic
ale dobre butki w Deichmannie też kosztuja od 150 zł w góre. \No chyba, ze mowimy o takich nie ze skory

Ale roznica w jakoscijest ogromna Czasami warto wydac wiecej, ale miec buty dobrej jakosci. No, takiej jest akurta moje zadnie i nie kazdy musi je podzielac :) 🖐️

Pewnie,bo ja chodze tylko w ECCO i sobie chwale.Ale nosze te buty dwa lub trzy sezony.A buty Bartka są na sezon........od 250zł.....Myśle ,że są też inne firmy bardzo zblizone do Bartka i też jakościowo dobre.Ja mam zamiar takich poszukać.Mam nadzieje że znajde.

Daj znac jak znajdziesz. Chetnie wyprobuje.

noe- tak -niedlugo rodze:) z atydzien dokladnie- w czwartek 9listopada:D

Gość davidka
nawet nie wiedziałam że sa buty Mrugała i Antylopa;)

Gość davidka
mam jeszcze jedno pytanie? ile zarabiacie razem z mężami tz. ile macie na rękę?

Gość
a ty ile zarabiasz?

Gość davidka
cześc net-ar;) ja nie zarabiam tylko mój mąż i ciągle slucham że takie drogie buty kupuję więc daltego pytam ile wy zarabiacie

Gość po raz pierwszy zgadzam sie z
net-ar Wyjatkowo nie cierpie takiego bezczelnego pytania o osobiste sprawy, a zwlaszcza o zarobiki. Co to kogo obchodzi?