Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

AgnieszkaX

Klejąca wydzielina

Polecane posty

dziewczyny jestemw 7 tygodniu ciąży, wczoraj zauważyłam, że wydziela się ze mnie jakas klejąca substancja, czy tto tylko gonadotropina czy coś poważnego?

wydziela sie z ciebie klejaca wydzielina - fajnie zabrzmiało- a świeci?:) a tak powaznie moze to jakas infekcja bow ciazy czesto miałam idz do lekarza pewnie da ci cos dowcipnego i minie...pozdrawki

Jestem dziś umówiona na 12 zadałam to pytanie bo chciałam się uspokoić, mam nadzieję, że to nic poważnego:(

nic sie nie mart pewnie wszystko ok ja juz tyle sie nazmagałam z klejacymi wydzielinami ze jestem pełna optymizmu:)

a czy silne pojedyncze skurcze to jest normalny objaw czy to też coś niepokojącego? zadaje te pytania bo to moje pierwsze dziecko i jestm przerażona, że moge mu zrobic krzywdę, że coś mu się stanie, nawet boję się, ze jak krzyczęna meża, to moge zrobić krzywdę mojemu dzidziusiowi:(

ładna schiza:) wydaje mi sie ze pjedyncze skurcze to ozanaka tego ze macica sobie cwiczy, ja tez miaam takie skurcze i brzuch mi sie stawiał:) a na meza krzycz jak na to zasłuzy małemu nic nie bedzie:)