Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość automaniaczka24

powiedzcie co sądzicie o tej sukience

Polecane posty

Gość automaniaczka24

http://www.rivendellbridal.com/galadrielgown.html http://www.rivendellbridal.com/Galadrielivory.html Hej dziewczyny Bardzo chciałabym uszyć sobie taką sukienkę na mój ślub. Zauważyłam jednak, że w Polsce moda jest nieco inna i może taka sukienka być niemodna. Co sądzicie o niej? Mi się strasznie podoba, ale chciałabym poznać wasze opinie

Gość zbyt okoralikowana

co to za swterdzenie nie modna?? moda nie nazwiesz czegos w czym na ulice nie wyjdziesz a tym smialo!!1 jest sliczna i to ty masz sie dobrze czuc!!! jest inna i nie powtrzalan a co masz wystapisc w czyms w czym bedzie co dtuga pannaa mloda??

Gość fggfgg
noooo... to jest coś nie szkodzi że koraliki, są dyskretne, wogóle suknia wdzięczna, podkreślająca urodę panny młodej (chyba nie da się w niej źle wyglądać)... super, mi się bardzo podoba (choć sama szukam innego stylu, w ażurowym gorsetem)

Gość automaniaczka24
bardzo się cieszę, że sukienka się wam podoba. Ja właśnie szukałam czegoś delikatnego o sama jestem osobą subtelną raczej i wrażliwą i takie suknie z Lisy Ferrey czy Madonny wydają się dla mnie zbyt brutalne. :) A myślicie że welon pasuje do tej sukni? Ja sądze, że chyba nie bardzo. Będę musiała przeforsować brak welonu ;)

Gość fggfgg
osobiście wydaje mi się że lepiej tak jak jest, bez welonu

Gość pan młody2007
wyglada jak koszula nicna, to ma cyc slub a nie noc pizamowa!

Ale ona ma być modna,czy ma się Tobie podobaC? Czyj to w końcu ślub jest? Moim zdaniem jest ładna...tylko nie wiem,czy te rękawy nie będa sie przy kazdej sposobności pchac do talerza....chociaż, pewnie i tak na ślubie własnym nie myśli sie o jedzeniu:P Bez welonu raczej...

Gość automaniaczka24
te rękawy są za długie i oczywiście pomyślałam o pchaniu się do talerza więc je na pewno skrócę lub coś wymyślę. Zastanawiam się jednak ile może kosztować szycie. Samo szycie bez dostarczenia materałów

Gość szycie jakiej
moze kosztowac z 400-500zł bez materiału

A mnie się podoBA ;) przynajmniej nie jest w stylu \"żyganie bitą smietaną\" ;) SZYJ! :D

dla mnie ma za dł rekawy i za szerokie nie w moim guscie, ale jest ładna. sukienke mozesz miec nawet zielona wiec wszystko dozwolone ja np miałam byałą spudniczke za kolana, i do tego biały gorset do tego białe szpilki \" Lasocki\". we włosach rozowe rózyczki na gorsecie i spodniczy tez 2 róze i do tego bukiet z biało rozowych kwiatów, pieknie to wygldało, za całosc zapłaciłam raptem 400zł. oprócz butów i bikietu zadnego welonu nie miałam !!!