Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sama tralala

KTÓRA Z WAS MI WYTŁUMACZY???

Polecane posty

Gość sama tralala

pytanie 1. jesli odstawie tabletki to za ile powinnam miec okre??? swój normalny :)? tak jakbym brała tabletki? czy moga byc opóźnienia lub przyspieszenia? pyt.2. słyszałam ze po odstawieniu niema dni niepłodnych, tzn. że jest bardzo duze ryzyko zajścia w ciaze, tymbardziej mnogą, ile to trwa? tzn, za ile mój organizm bedzie mógl wrócić do normy, i bede mogla sie kochac bez obaw?

Gość taka sobie jedna mala
zalezy jak dlugo bralas tabsy, przewaznie I @ po odstawieniu pojawia sie po 28dniach, ale roznie to bywa... ja po tabsach mialam przez 6 cykli strasznie nieregularne ( od 28 do 45dni) potem wrozilo do normy i jest ok 27/28dni jezeli bralas tabsy krotko, to tak zwieksza sie szansa na ciaze mnoga i zaraz po odstawieniu. jezeli tabsy bralas dlugoooooooo, Twoj organizm bedzie potrzebowal wiecej czasu na unormowanie sie

zgadzam sie z przedmowczynia. To zalezy calkowicie od twojego organizmu. Ja dawno temu bralam rigevidon i przez pol roku meczylam sie z nieregularnymi miesiaczkami... chyba ze 2 miesiace nie mialam miesiaczki po odstawieniu Zabezpieczaj sie prezerwatywami!