Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...///

znalezienie partnera/partnerki nie jest chyba az takie trudne skoro wiekszosc

Polecane posty

Gość ...///

ludzi znajduje-ak sie pocieszam...

Gość ...///
no nie?

Gość jassssne
to dlaczego ja od 22 lat nie mogę znaleźć?? przestałam się pocieszać 🖐️

Gość ...///
no wlasnie np ja, ty a takze niektore osoby, ktore znam osobiscie poprostu sa same i to od wielu lat, niektore sa nieatrakcyjne a niektore sa atrakcyjne i mimo to. w wieku szkoly sredniej osoby majace partnerow partnerki czesto ich zmienialy ale majac ponad 22 lata najczesciej slyszy sie ze rowiesnicy sa juz w dlugich wieloletnich zwiazkach a osoby ktore sa same...tez sa same wiele lat...no ale jakas przyczyna musi byc jaka to moze byc przyczyna..

Gość fggfgg
hihihi, 22 lata szukasz? a ile lat masz?

Gość jassssne
no 22 lata mam :P źle napisałam, ale wiadomo o co chodzi. w moim wieku już pohajtane, w długoletnich związakch, a ja wśród nich sama samiutka :(

Gość przyłączam się do tematu
znalezienie faceta nie jest łatwe, masakra nie wiem jakim cudem ja takiego mam a już myslalam, że do widzenia, zawsze będę sama mam 25 lat a to mój pierwszy tak na prawdę facet, wcześniej spotykałam się z jakimiś o 2-3 m-ce i adiue, nikt nie chce się tera wiązać, albo są zajęci albo już nie wiem co no ale generalnie można jeszcze kogoś poznać czego ja jestem dowodem ale np moje 3 przyjaciółki są same, dawno z nikim się nie spotykały i jakos nie zapowiada się na to

z mi zabrakło w słowie teraz

Gość jassssne
przyłączam się do tematu mam pytanie. powiedzialas mu np że nigdy nie mialas faceta, ze jestes dziewica na poczatkowych spotkaniach? czy pozniej. ja sie boje ze facet sobie pomysli "no halo, cos z nia nie tak, skoro fagasa nie mogla sobie znalezc:D"

aha i zapomniałam zaznaczyć, że one (moje przyjaciółki) są na prawde atrakcyjne, mądre, wyszktałcone, dobrze wychowane, błyskotliwe, wesołe ale i wyluzowane, normalne dziewczyny a mimo to- same od lat

Gość ...///
ale musi byc na to pewna szansa przeciez sa osoby samotne obu plci ktore tak bardzo chca kogos miec, czy jak takie osoby sie spotkaja to...? no wlasnie nie koniecznie przypadna sobie do gustu to fakt ale teoretyczne mozliwosci sa, w polsce jest mniej wiecej rowna ilosc mezczyzn i kobiet nie tak jak w chinach

nie jestem dziewicą od dawna :) mówiąc "mój pierwszy facet" nie miałam na myśli pierwszego partnera seksualnego ale jeśli jesteś dziewicą w wieku 22 lat to na prawdę tylko pozazdrościć serio! mówię Ci, jak słyszę jak faceci się podniecają tym, że jakaś dziewcynana jest dziewicą ! czasem aż sama żałuję że nie jestem jeszcze nigdy nie słyszałam złej opinii o tym, że jakaś dziewczyna jest dziewicą, bo to na prawdę fajna rzecz dla faceta no chyba że miałabyś 35 lat to już by było trochę nie tak

ech ale faceci nie chcą sie wiązać, oni chcą przygodnego seksu lub 4-10 randek i do widzenia, kolejna

Gość ...///
nie prawda, wiem bo ja jestem facetem

Gość jassssne
przyłączam się do tematu wiem, slyszy sie ze bycie dziewica to powod do dumy. tylko wiesz, z naszej strony to troche inaczej wyglada. troche glupio sie przyznac do tego, jak naokolo kazdy gada o seksie, a ty nawet nie wiesz jak to smakuje. i plus promocja :P taka, ze nie mialam nigdy faceta. takiego na chodzenie. to dodatkowo mnie przygnebia :(

Gość jassssne
.../// co nieprawda????

no oczywiście generalizuję, bo nie wszyscy ale większość bynajmniej 2/3 ktorych spotkałam na swej drodze oprócz mojego lubego oczywiście :)))))

jassssne e tam, nie łam sie wiem jak to jest być dziewicą, bo też byłam hehehe a z tym facetem do chodzenia to też wiem o co chodzi wiesz, mam 25 lat a to mój pierwszy poważny związek... czasem nie wiem jak się zachować, jak zareagować itp choć stara krowa ze mne ale co zrobić

Gość ...///
i chcę zwiazku mam kilka pomylow dlaczego ooby samotne sa samotne i to tak dlugo: moze za bardzo chcą kogos miec moze sa przyzwyczajone do samotnosci ( w pewnym sensie) prowadza np taki tryb zycia, ktory nie pomaga zmienic tego stanu a moze maja coś w swoim charakterze co przeszkadza sie z kims zwiazac albo maja falszywe przekonania na swoj temat

Gość jassssne
czasem mysle, ze chyba zostane stara panna. tak mi glupio, jak spotykam jakiegos kolesia to czasem klamie, ze juz mialam faceta bo mi jest po prostu wstyd. bo tak samo jak sie spotyka doroslego kolesia i okazuje sie ze nie mial dziewczyny? kazdy podswiadomie mysli sobie "co z nim nie tak?" to samo maja dziewczyny :( a gdzie spotkalas tego swojego faceta? bo ja na imprezy nie chodze :(

Gość ...///
nie prawda ze fceci nie chc sie wiazac, ja chce i moj rowniez samotny kolega tez chce, w ogole wielu chlopakow ktorzy sa sami marzy wlasnieo zwiazku na stale, ci ktorym wystarcza randkowanie i seks to w ogole nie zasluguja na miano samotnych, oni lubia takie zycie, ja tego nie rozumiem ale jak im z tym dobrze to..mam tez jednego takiego kolege, ze tez mu sie nie znudzilo chodzenie do klubow, mi sie to dosc szybko znudzilo, inna rzecz ze nie wyrywalem tam dziewczyn ale i tam mysle ze ja chce czegos stalego a nie czegos co trw tyle co sen a potem nie wiadomo czy to bylo naprawde czy sie wydawalo

zgadzam sie .../// co do większości!dokładnie tak jest! kiedy chce się na siłę kogoś miec to chyba wręcz sie odpycha tych ludzi samotność przyzwyczaja, to nie oszukujmy się - wygoda- nie trzeba się z nikim liczyć, robi się co się chce itp z charakterem- niekoniecznie, głupie porównianie ale Hitler też miał kochankę ;) fałszywe przekonania...jak najbardziej- kompleksy i jeszcze raz kompleksy... im się jest dlużej samemu i im dłużej się o tym myśli tym gorsze zdanie na swój temat typu: jestem nic nie wart bo nie mogę sobie nikogo znaleźć

Gość jassssne
.../// a jak zareagowalbys na dziewczyne, ktora ci sie spodobala, a ktora nigdy nie miala faceta? pomyslabys ze cos z nia nie ta? chcialbys zeby od razu ci to powiedziala?

Gość ...///
ja tez sie boje ze wyjdzie na jaw ze nigdy ale po pierwsze nie bede o tym mowil nie pytany a po drugie podobno to nie az taki wstyd przy okazji zauwazam ze chyba najwieksze problemy ze znalezieniem kogos maja osoby, ktore nigdy nikogo nie mialy, moze to wlasnie klucz do zrozumienia tematu, jakies takie przeklenstwo a na serio poprostu lęk i wstyd..takk

Gość jassssne
.../// ile masz lat?? wlasnie masz racje. lek i wstyd ze ktos sie dowie, ze ze mnie taka ofiara losu. nawet na randki nigdy nie chodzila, a stara krowa. a podobno taka brzydka jak noc nie jestem :(

slysząć opowieści kolegów, wielu chciałoby taką, która nie miała faceta... bo wszystko by było dla niej takie nowe i fajne i ekscytujące nie ma w tym nic złego, bo przecież może być tak, że nikogo wartościowego wcześniej nie spotkałaś, nie chciałaś sie wiążać byle kim a ta właśnie osoba dopiero (jakiś potencjalny przyszły) okazał się tego wart, co wpłynie na jego ego :)

Gość ...///
mysle ze na dziewczyne ktora nigdy nie miala chlopaka zareagowalbym pozytywnie, bo sam jestem w takiej samej sytuacji a czy powiedziala by o tym odrazu czy nie to juz zalezy od niej , i swiadczy o niej jesli by powiedziala o tym odrazu to uznalbym ze gryzie ją to tak jak i mnie to gryzie ale ja postanowilem nie mowic tego odrazu bo mysle ze to moze zniechecac czasami, lepiej nie ryzykowac a i tak sie wyda, bo jak juz ktos powiedzial tutaj, jak sie nigdy z nikim nie bylo to nie ma sie obycia

jasssne i .../// mówię Wam! nie ma się co łamać! jeszcze pól roku temu mówiłam to co Wy a teraz wiem, że to na prawdę nie powód do wstydu muszę coś zjeść bo głodna jestem strasznie więc na chwilę znikam ale wrócę

Gość jassssne
albo ten przyszly pomysli, ze jestem tak zdesperowana, ze pierwszego lepszego lapie:( moja kumpela tak miala. spotkala kolesia, co nigdy nie mial dziewczyny (a nie nalezala do ladnych, w doatku bardzo ulchna) facet latal za nia dniami i nocami. potem okazalo sie ze juz byl tak zdesperowany ze wzial pierwsza lepsza z brzegu. bo taki zakochany gdy zaczal z nia chodzic, poznal jej kolezanke, ktora zwrocila na niego uwage, a byla atrakcyjniejsza, i zostawil tamta na drugi dzien :(

Gość ...///
mam tyle samo lat co ty jassssne mwicie ze niedoswiadczona dziewczyna i dziewica jest w cenie. hm ja szczerze mowiac to..wszystko mi jedno czy dziewczyna bylaby czy nie, nawet troche bardziej mi glupio przed doswiadczoną wiec to potwierdza wasza teorie ale powiedzcie czy niedoswiadczony chlopak jest w cenie? pare osob na pocieszenie mowilo mi ze np jak dziewczyan pokocha to ejj to nie bedzie przeszkadzalo no ale zanim pokocha to poznaje i wyabia sobie jakas opinie o chlopaku wy wolicie doswiadczonych pewnie?