Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwer

lechtaczka wycieta-orgazmu nie bedzie ?

Polecane posty

Gość mazurski chlopak
jest bardzo dobry program, ktory polecam wzsystkim: Lechtaczka piekna nieznajoma, bardzo duzo sie dowiedzialem o lechtaczcie i to w sposob bardzo przystepny i zrozumialy. Prawdopodobnie mozna go znalezc, w archiwach Planete

Gość mazurski chlopak
bardzo jestem ciekawy jako facet, czy ten Khalid Adem dalby sobie obciac zoladz kuutasa, przeciez to odpowiednik lechtaczki

Gość mala mu
znalazlam jedna fotke z obrzezania...ale jest straszna i nie wiem czy moge ja tu nadac?????

Gość makarena
kazdy stosunek bardzo boli kobiete . nie ma orgazmu w żadnej postaci ani łechtaczkowego ani pochwowego,jest to nie mozliwe bo podczas kazdego stosunku sprawia to kobiecie ogromny bol. mam znajoma która pochodzi z Nigeri , rodzice zabrali ja do polski jak miala 5 lat i mieszkaja tu, tylko dlatego by ich corka byla ocalona. jej matka zostala obrzezana ,wiec chcieli zapobiec skrzywdzeniu ich corki.

Gość mala mu
wyobraz sobie ze nie ma tam twarzy pokazanej.....

Gość upssssss
dobrze ze tu tak nie ma

Gość niestety, łechtaczka
inicjuje i powoduje powstanie orgazmu pochwowego, o łechtaczkowym, ze zrozumiałych względów nie mówimy. Czasem podobno zwiększa się wrażliwość sutków piersi, odczuwane jako ból.

Gość afrofun
Kochani! Mam dziewczyne w Gambii z ktora mialem stosunki wielokrotnie i rozmawialismy o tym wycinaniu lechtaczki. Wiec ona jest zrozaczona tym faktem, do tego stopnia ze przepraszala mnie za to ze ona ma wacieta lechtaczke. Dla mnie fakt ten to dramat. Jako 5 letnie dziecko przezyla to i nie miala nic do powiedzenia. Wiadomo 5 letnia. Dokonuje sie tego dzis w szpitalu nie wiem czy pod narkoza. Przekonywala mnie ze ma orgazm ale podczas stosunku od tylu. Ja mysle ze ona nie wie w ogole co to jest orgazm bo chyba go nie ma. Natomiast boi sie chyba do tego przyznac bo nie chce byc jaka gorsza gorsza lub uposledzona kobieta dla mnie. Zalezy jej do tego stopnia aby spelniac swoje obowiazki kobiece ze jest zalamana w czasie menstruacji ze nie moze spelniac swojej roli kobiety i zadawala mnie oralnie lub w inny sposob. Jest to cudowna kobieta, bardzo wrazliwa i dbajaca o swego facela. Podyktowane jest to najprawdopodobniej jej wyznaniem. Ona jest wyznawca Islamu. Jest to pierwsza islamska kobieta w moim zyciu. Ale powiem wam panowie ze innej juz nie chce. Ozenie sie z nia i zabiore do Europy. Moze nawet do Polski. Jest to najcudowniejsza kobieta na swiecie jaka do tej pory spotkalem a mam juz swoje lata.

lechtaczka wycieta-orgazmu nie bedzie .... nie będzie, gdyż prawdopodobnie zostanie usunięty nerw odpowiedzialny za powstawanie i inicjowanie orgazmu, nazywany , pudenus.

do afrofun.....istnieją sposoby na ćwiczenie siły woli, by mimo braku clitoris, można przeżywać orgazm przez kobiety. Mówi się o tym w filmie Łechtaczka piekna niewiadoma.