Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość MałGosKa_83

Czy robie cos złego?

Polecane posty

Gość MałGosKa_83

Mam faceta, ale od jakiegos czasu rozmawiam z pewnym gosciem na gg. Swietnie nam sie rozmawia ze soba, zadnego flirtu, kokietowania, zwykla rozmowa.Oboje kogos mamy, a rozmowy naprawde wygladaja niewinnie. ale...czy waszym zdaniem, zachowuje sie nie fair w stosunku do mojego mezczyzny? Jeszcze Mu o tym nie powiedzialam, ale zamierzam to zrobic... ...tylko dziwnie sie z tym wszystkim czuje....Nie wiem jak zareaguje moj mezczyzna...Czy w ten sposob moge zasiac jakies ziarno niepewnosci u Niego..??

Gość przyłączam się do tematu
po co masz mu to mówić a jak źle się tym czujesz to przestań romawiać z tym kimś bo jeszce Cię coś podkusi i będziesz tego żałowała facetowi nic nie mów, możesz stracić zaufanie

Gość taaaaaaaaaaa
jeżeli o tym nie wie to lepiej mu powiedz żeby później Ci nie mędził że masz przed nim jakieś tajemnice!

Gość ciekkawe
a nie masz jakichs ukrytych nadziei zwiazanych z tym gosciem? i dlatego cie drecza wyrzuty?

Gość a pozwolilabys
swojemu facetowi siedziec na gg z jakas panna?

lepiej wywalić tego kogoś z gg, wykasować historię i zapomnieć facetowi nic NIE MÓWIĆ

ja bym pozwoliła a co?? mam wybór?? nie zakażę mu rozmów z koleżankami w pracy, z momi koleżnkami itp nie można popadać w skrajność

Gość MałGosKa_83
dlaczego mam wyrzuty?? Tylko dlatego, ze to przed Nim ukrywam...choc sama nie wiem dlaczego! Moj facet ostatnio ma mniej czasu dla mnie , stad te rozmowy. I napewno nic mnie nie podkusi.To sa najwyklejsze rozmowy- gadamy o pierdołach. W sumie ja tez nie wiem czy moj mezczyzna nie gada z jakimis laskami....

Gość a pozwolilabys
wiecie co moj gadal i mialo byc tylko niewinne gadanie a potem panna mu zaczela pisac ze kocha itd.. nawet nie chce sie domyslac co on jej pisal w kazdym razie teraz mam uraz w tym temacie.

to zalezy co tobą kieruje, bo jesli masz zal do partnera ze sie toba nie zajmuje i zamiast postawic sprawe jasno i porozmawiac z nim o tym, ty sie chowaszpo katach z gg - to ni ejst fair. ale jesli po prostu sobie gadasz, to ok. Czy opowiadasz swojemu facetowi o tym ze np. w pracy gadalas z kolegą? Widac jednak ze masz watpliwości zatem sama sobie nie ufasz - a to juz powinno dac ci do myslenia

Gość MałGosKa_83
Ja jestem skłonna pokazac mojemu facetowi Archiwum naszych rozmow, Tam naprawde nic nie ma... Czarna_Jolka : Rozmawialam z moim facetem o tym ze mnie zaniedbuje, przeprosil, bylo lepiej i znow to samo.. Ufam sobie, a wyrzuty mam , jak juz pisalam wczsniej, tylko dlatego ze Mu o tym nie powiedzialam wczesniej.