Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Katrinex

Jak stosować wodę brzozową?

Polecane posty

Gość Katrinex

Witam. Czy ktoś wie jak stosować wodę brzozową do włosów i czy się ją spłukuje czy mie, a także jakie są efekty stosowania?

Gość Katrinex
Dzięki, ale nie do końca wyjaśnia mi to sytuację.

Gość wyshnia
proszę, może ktoś zna się lepiej ode mnie. Do wyjaśniania tu za dużo nie ma, jest wszystko, ale skoro tobie jeszcze mało... życze powodzenia, może znajdziesz tu jakiegos specjalistę.

Gość Katrinex
chodzi mi gównie o to, czy liczyć na jakieś duże efekty, czy lepiej sobie podarować ten kosmetyk?

Gość wyshnia
Nie stworzono jeszcze kosmetyku, który by spodobał się każdemu. Nie ma ideałów. Jak już pisałam na tamtym wątku, mam znajomego, któremu woda brzozowa pomogła. Mój ojciec też wiem ją zażywa na swoją liche włosy i widać małą poprawę (chociaz jemu już nic nie pomoze). Nie są to takie wielkie pieniądze, woda brzozowa jest całkiem tania, więc jedyne, co moze byc do stracenia, to 2 minuty dziennie na wcieranie tego płynu.

Gość wyshnia
Woda brzozowa Preparat do pielęgnacji włosów zawierający ekstrakt z liścia brzozy i tataraku. Zmniejsza objawy łupieżu. Wzmacnia włosy, nadaje im puszystość, miękkość oraz elastyczność. Znalazłam ten tekst na pewnej stronce.

Gość wyshnia
MAm nadzieję, że moje odpowiedzi są wystarczające. Życzę powodzenia.