Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla mamy

pęcherz, cewka moczowa, proszę o porade ludzi znających ten ból

Polecane posty

Gość dla mamy

Moja mama kilka lat temu miała operację. Miała usuniętą macicę i jajniki, ponieważ przy przekwitaniu miała krwotoczne miesiączki (jakos ta choroba sie nazywa ale nie pamietam jak). W kazdym razie, po tej operacji non stop ma problemy z pęcherzem. Mowi, że czuje jak piecze ją ujscie cewki moczowej. Była u internisty, 2 ginekologów, 2 urologów. Kazdy leczy ją antybiotykiem, ktory pomaga na tydz. Pije zioła, bierze witaminy. Jeden urolog juz dał jej nadzieje, ale przy nastepnej wizycie zasugerował że moze poleczyc ją prywatnie za 100zł wizyta. Juz nie chodzi o kase, ale skoro on tak postepuje, to dla mnie to nie lekarz a dupa psia.. Sorry ale jestem zła 😠. Mama jest juz załamana, zapisała sie na koleją wizytę u gin. A mi jej żal, nie wiem jak jej pomóc, bo placze czasem i mowi że zyc jej sie odechciewa, a nikt jej nie pomaga ani nic. A trwa to juz ze 4 lata (latem mniej a jak zimniej jest to ono stop). Błagam pomózcie, jesli macie namiary na dobrego lekarza to dajcie jestem spod Wawy

Witaj. Zapraszam Cię na forum www.pecherz.pl, opisz historię choroby mamy w dziale \"Co mi jest\", dokładnie z dolegliwościami i wynikami badań, i stosowanym leczeniem. Niech mama nie daje się faszerować antybiotykami, bo to nie ten problem, a lekarza, który jej to zapisał... szkoda słów :/. Pozdrawiam i niech mama nie traci nadziei, bo to się leczy :). PS. Jak czytam takie opisy, to się zastanawiam, kto tym konowałom dyplomy sprzedaje :/

Gość dla mamy
dziekuje ci bardzo :) zaraz tam wejde :) tez mnie ci lekarze przerazają.. i dziwic sie że ludzie sami probują sie leczyc...

Gość dla mamy
nomino, zarejestrowałam sie tam ale nie moge stworzyc nowego wątku :(

Gość dla mamy
up

Gość niech Mama zbada czy nie ma
bakteri Chlamydia...bo to ona jest b.często przyczyną...ją sie leczy odpowiednim antybiotykiem

Gość dla mamy
a tego nie badają przy normalnym badaniu moczu? trzeba zastrzec że ma byc zbadany pod kątem tej bakterii?

Dla Mamy --> wysłałam Ci maila, mały kłopot techniczny, jest usuwany :(. Do innych rozmówczyń: chlamydia tu nic nie da, moim zdaniem, tu w grę wchodzą sprawy pozabiegowe, ewentualnie pozabiegowo-hormonalne, dlatego tak się zżymam.

Dla Mamy --> udało Ci się zalogować? Spróbuj zalogować się ręcznie: wpisz login, wyłącz automatyczne logowanie, skasuj gwiazdki w polu hasła i wpisz hasło jeszcze raz. Pozdrawiam :).

Gość zazul
Doxycykina przez kilka tygodni, ale tylko wtedy gdyz sa tez inne objawy np stawowe, skorne lub neurologiczne, i kaszel. Jezeli sa to napisz do mnie maila. doxyxyklina na początku rozwli mame totalnie po 2 - 3 tygodniach bedzie lepiej.