Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zdradziłam.. po roku bycia

...

Polecane posty

Gość Zdradziłam.. po roku bycia

Nie wiem jak to się stało, byłam na imprezie u koleżanki na 18 stce. Mam 19 lat. Poznałam tam fajnego kolesia. Niesetety troszke za duzo wypilam. On zaproponowal mi bysmy poszli na górę, do jeden z sypialni ( impreza w domu u kolezanki ). Nie wiem czemu ale poszlam.. tam.. puscilismy sobie swoja muzyke tak chicho nie bylo jej nawet slychac.. ale.. on poporsil bym sie polozyla. polożył się kolo mnie, i z nienacka wsadzil mi rękę pod spodniczke:( POZOWOLILAM mu zdjac rajstopki, pozwolilam sie piescic.. ale nie pozowolilam wejsc we mnie. POWSTRZYMALO mnie mysl o zdradzie :( Jestem z fanstastycznym chlopakiem, jestesmy razem ponad rok. Boje sie mu powiedziec, wiem że jestem dz**** ale to byly chilowe emocje i bardzo zaluje. CO MAM ZROBIC JAK PROSIĆ CHLOPAKA O WYBACZENIE? tamten z imprezy nalega na nast spotkanie..

Gość fdsffd
masz więcej szczęścia niż rozumu i potwierdzasz powiedzienie "baba pijana, dupa sprzedana" palnij się w ten niemądry łeb, nei mów nic swojemu chłopakowi a na przyszłość bądź rozsądniejsza skoro już wiesz jak to się może potoczyć a ten z imprezy nic dziwnego że nalega na spotkanie skoro był już tak blisko i widzi że naiwna jesteś

Gość nie mow.. ale jelsi oni sie
znajja? Ten koles i Twoj facet maja wspolnych snajomych? Zle bys miala...oj nieciekawie. Nie rozumiem, pijana i co z tego? Tesknilabys za swoim i nie zgnela do innych fagasow.. poszlasna gore? Puknij sie. glupie tlumaczenia. chlopak moze wybczyc, to napewno ale juz nie ebdzie ufal jak keidys i bedzie ianczej niz do tej pory zapewniam. wiec lepiej nie mow. ty;ko zmien sie.

tak naprawde nie wiem co ci napisac.rozumiem cie bo kiedys bylam w podobnej sytuacji ale nie wiem co mam ci opradzic,bo z jednej strony jesli powiesz swojemu chlopakowi to on moze cie rzucic i nie wybaczy ci tego do konca zycia ale jeski jego milosc do ciebie jest silniejsza od zlosci czy nienawisci to moze jest nadzieja ze ci wybaczy ale z dugiej strony postaw sie w jego sytuacji czy ty potrafilabys wybaczyc sie to on by cie zdradzil???

Gość no to masz nauczkę
na szczęście w porę sie opamietałaś i w sumie do niczego nie doszło. Ale nigdy, przenigdy nie mów o tym swojemu chłopakowi. On nie wybaczy. Będzie mówił, że kocha, że przebaczy ale w najbardziej nieprzewidzianym momencie przypomni ci, co zrobiłas. Więc buzia na kłódkę i zaprzeczaj nawet gdyby sie wydało. Kobiety potrafią przebaczać. Mężczyźnie nie. Więc siedź cicho i nawet gdyby cie naszła ochota "Wyznac prawdę" nie rób tego

Gość within
Przeważnie fantastyczni faceci trafiają na puste baby.. tak to juz jest, szkoda gościa.