Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznajaca_sie

Bardzo prosze o pomoc informatyczną!

Polecane posty

Gość nieznajaca_sie

Mam taki problem z laptopem. Nie znam się na komputerach i niechcący ustawiłam ekran poziomo. Ekran jest jakby odwrócony o 90 stopni . Niewiem jak zmienić to w ustawieniach bo sie nie znam .. Weszłam w ustawienia ekranu i zobaczyłam to (co załączam w linku na zdjeciu ekranu print screen- aby pokazac problem) i piszę że opcja nr.2 jest nieaktywna.. http://s004.wyslijto.pl/?file_id=55019912614956819691 Prosze niech mi ktoś pomoże:(, powie jak to odwrócić aby było w normalnym stanie

Gość do autorki topicku
cofnij to ustawienie :)

Gość nieznajaca_sie
no ale jak , właśnie niewiem . klikam w te 2 . daje zastosuj.. komputer się resetuje.. i nadal jest ten sam stan:(

1.Prawym klawiszem myszy klikasz na ekranie w dowolnym miejscu. 2.W pokazującym się menu wybierasz Graphics Options 3. Najeżdżasz na tę opcję, wybierasz Graphics Properties, klikasz. 4.W otwartym oknie wybierasz zakładkę Rotation. Myślę, że masz zaznaczone Enable Rotation i opcję 90stopni. ;-) 5. Zaznacz opcję Normal, kliknij Apply i spróbuj trafić w Yes. ;-) 6.\"odznacz\" Enable Rotation. powinno zadziać :-)

Gość nieznajaca_sie
rany pomogło. Dziekuje!! Dziekuje dziekuje wielkie wielkie jeszcze raz DZIEKUJE 🌻

Gość aktualizacje
masz wlaczone aktualizacje automatyczne... obys tylko nie 'padla ofiara piractwa' :>

Gość nieznajaca_sie
:):) hmm a te automatyczne aktualizacje to cos zlego? hmm jak to zamknać w takim razie ?