Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samaniewiem

bolesny stosunek

Polecane posty

Gość samaniewiem

hej mam problem chcialam was zapytac czy znacie jakies sposoby na bezbolesny stosunek... ja z moim chlopakiem probujemy od dluzszego czasu i mnie po prostu strasznie boli... bylam u lekarza i wiem ze wszystko jest ok..tabletki biore wiec ciazy tez teoretycznie sie nie boje...ale...nie wiem moze to siedzi w mojej psychice i nie potrafie sie przelamac... bardzo kocham mojego chlopaka i on przejmuje sie tym... a mnie to martwi coraz bardziej:(

pytalas lekarza, czy z twoja anatomia wszystko OK? moze to jest tzw. pochwica, ale slyszalam, ze jak sie ma to schorzenie, to czlonka w ogole nie mozna wprowadzic do pochwy. Napisz co cie dokladnie boli... bardziej zewnetrznie? czy w srodku?

ja tez tak ostatnio mialam, ale moj chlopiec na poczatku bardzo delikatnie wszedl choc nie moge powiedziec ze nie bolalo,bo nawet bardzo bolalo,ale pozniej juz nie tylko na poczatku jak wchodzil,wiec tzrba sie przelamac, a pozniej jak juz czesciej bedziesz sie kochala to moze przejdzie, nie wiem to takie moje spostrzezenia

Gość samaniewiem
lekarz stwierdzil za z moja anatomia jest wszystko o.k. (badal mnie i u niego mnie nie bolala)... po prostu jak moj chlopak probuje to mam wrazenie ze on jest za duzy i sie nie zmiesci.. wiem ze to smieszne...ale nie dla mnie... mam wrazenie jakby mnie ...

dziurka się rozciągnie i po kłopocie,dawaj często kazdemu kto bedzie chciał

Gość janseee
lekarz mi powiedzial, ze to boli przez moj wiek. może gdybyśmy z moim chłopcem zaczekali do naszych 13 urodzin bolało by mniej?

ha ha ha... ten kto tego nie mial, to nie wie... kobieta jast tak skonstruowana, ze penis nie moze zrobic jej krzywdy podczas normalnego stosunku :) zacznijcie z chlopakiem od pieszczot paluszkiem (koniecznie musi byc czysty, bo z tego sa zapalenia pochwy i szyjki macicy!!!), jak ci sie spodoba i twoje cialo i psychika sie do tego przyzwyczaja to zacznikcie pomalu z delikatnym seksem. Umowcie sie z chlopakiem, ze jak cie zaboli to on przewyrwa. Nie robcie z tego wielkiej draki. Ty sie przyzwyczaisz i bedzie OK