Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
przenoszę

Nawrót Choroby.

Polecane posty

Nawrót Choroby. [02.11] 18:24 nic nie widać Pozbyłam się zarazy, na którą zachorowałam w 2000 roku. Ostra Białaczka Limfoblastyczna. Teraz mam 19 lat i wyniki, które musowo robię, co jakiś czas. Wyniki nie zadawalają mojego lekarza prowadzącego. Jeżeli to nawrót to wiążę się to z przeszczepem szpiku, który cudem ominął mnie wcześniej. Pytanie do osób, które miały przeszczep bądź znają się. Czy po badaniach osób spokrewnionych wyjdzie, że jedna z nich ma możliwość być dawcą to przyspieszy to jakieś oczekiwania na szpik czy nie? Wiem, że pytanie może i jest głupio sformułowane, ale słyszałam różne opinie i już sama nie wiem. [02.11] 18:27 chyba tak chyba tak, to byłoby logiczne. pamietaj że złe wyniki nie przesądzają jeszcze o nawrocie choroby. [02.11] 18:29 nic nie widać no właśnie to byłoby logiczne, ale słyszałam też, że mimo posiadania takiej osoby czeka mnie długie czekanie w kolejce. A wiadomo, że w takiej sytuacji czas się liczy. Wiem, że nie przesądza, ale muszę być świadoma tego.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować