Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Milka1980

co zrobic..

Polecane posty

Gość Milka1980

Co zrobic zeby narzeczony byl choc troche zazdrosny czasami?? Czasem chcialabym zeby sie o mnie pomartwil. Wiem ze mnie bardzo mocno kocha i wiem ze mi ufa w 100%. I to dobrze. Ale czasem chcialabym zeby sie pomartwil. Nie chodzi mi tu o obsciskiwanie z innym, bo wtedy by sie na 100% wkurzyl i wariowal hihi, ale taka chora nie jestem i tego bym nie zrobila. Chodzi o to ze mimo tego ze wiem ze mnie bardzo mocno kocha to brakuje mi odrobinki zazdrosci, pytan itp:) Co myslicie o tym?:)

Gość jolaaaaaaaa
wiesz co faceci czasami sa zazdrosni tylko tego nie okazuja wiem cos na swoim przykladzie dopiero jak znalazl w moim tel smsy od takiego Anglika to tak sie wkurwil ze chcial mnie zostawic poprostu demon sie zrobil z niego a wczesniej nie pokazywal mi tego, potem pogDALISMY SOBIE O TYM I TERAZ ANI JEDNO ANI DRUGIE NIE OKAZUJE ZAZDROSCI

Gość Milka1980
hmm... no mozliwe.. czasami moj Misiek pyta mnie z kim gdzies tam bylam, itp ale nie wariuje. ja czasem bym tego chciala. J jestem zazdrosnica ale tez sataram sie tego nie okazywac bo wiem ze faceci tego nie lubia w nadmiarze:)

Gość krima
tez tak bym chciala, by sie pytal by byl zazdrosny.. kiedys gadalam z nim o tym.. Powiedzial ze jest zazdrosny i to bardzo ale tego nie okazuje bo juz taki jest.. Stwierdzil ze robi tak bym tego nie widziala. Nie wiem czy to prawda? Chcialabym w to wierzyc, choc przyznam ze chcialabym zobaczyc jak wodzi zazdrosnymi o mnie oczami... Po co on to ukrywa do cholery?

Gość Milka1980
Cholerka.. bo to facet:( Mysle ze Twoj tez jest zazdrosny, ze naprawde jak facet kocha to tak jest, ale to sa faceci i musialby sie chyba stac cos naprawde zlego zeby scene zazdrosci zrobili:) Czasem sobie mysle, ze powiem ze jak bylam na piwie to spotkalam starego znajomego i zaczac opowiadac jak bylo, o czym gadalismy (tak ze niby by nie znal moj facet tego znajomego) i ze go dawno nie widziala, ale cos czuje ze opwie "fajnie" i zapyta tylko kto to taki i nic:( Ostatnio co prawde byl zaciekawiony jak mu powiedzialam ze na impreze jade do innego miasta autem z kolega z dawnego liceum i ze tez mnie do domu odwiezie zebym sie pociagiem nie tulala to zaczal sie podpytywac wyraznie zainteresowany co to za kumpel hihih:D

Gość Byczek23
Ja jako facet odpowiem wam tak.....faceci są zazdrośni jak cholera i to zdecydowana większość, wiem bo sam jestem zazdrosny o moja dziewczyne i staram sie to ukryć, ale czesem nie wychodzi:] i tak robi każdy facet, jednym udaje sie to ukryć a innym nie, ale tak naprawde każdy facet jest zazdrosny o swoją dziewczyne!! a ukrywają to dlatego że faceci mają jakąś tam swoją dume, która nie pozwala im okazywać tego uczucia. Ja akurat tej dumu mam mało:D Pozdrawiam!!