Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rogeiro

Perfumy dla Niej

Polecane posty

Gość rogeiro

Mam wielką prośbę, w szczególności do Pań. Poradźcie mi, jakie perfumy mam kupić mojej dziewczynie - 20 lat; niezbyt drogie (do 200 PLN)!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Allure-chanela
klasyka, kobiecość, namietność, intymność, zmysłowość w jednym-ale kosztują wiecej niż 200zł (tak mi sie bynajmniej wydaje)-sprawdz w seforze lub empiku. Mozesz też popatrzec na allegro-do 200zł powinieneś kupić oryginał:)

jasne ze do 200zl kupisz,zalezy jaka pojemnosc chcesz kupic. polecam moj ulubiony HUGO BOSS .podkreslam ze bedzie to mniejszy niz 90 ml.delikatny ladny zapach.dokladnie chodzi mi o ten w szaro-bialym opakowaniu.

Gość dolce gabbana light blue
Light blue - super zmysłowy zapach

co do dolce gabbana, faktycznie ladny zapach ale jednak nie trafia do wszystkich (wg mnie to taki citrusowy zapach), zapach dlugo sie utzymuje

Gość Anoola
Dla mnie najpiekniejsze.... L'Instant de Guerlain na wieczor i Dior Addict 2 na codzien. Niestety nie pamietam ile kosztuja. :)

Gość rogeiro
ok, dzieki. A radziłybyście kupować przez internet czy w jakimś sklepie? Ja wolałbym w jakimś sklepie w wawie, tylko za bardzo się nie orientuje gdzie najlepiej, jak to facet...

bardzo delikatny zapach, dla mlodej dziewczyny przedstawia HALLOWEEN (J.DEL POZO)

Gość Pummka
"angel" Muglera albo "united kingdom" McQuinna

wszystkie te perfumy o ktorych pisalysmy znajdziesz na bank w 2 sklepach: SEPHORA i DOUGLAS

jest duzo podrobek tych perfum.kup lepiej w tych sklepach .nie przez internet.

Gość TYLKO DG
Tylko Light Blue Dolce&Gabbana! To najpiękniejsze perfumy, jakie kiedykolwiek widziałam! Ewentualnie polecam Davidoffa - Cool Water, albo Gucci - Envy. :)

Gość TWAAAAAAAAAAAAAAA
Cardin;) mily zapach /moj ulubiony/ faceci szleja jak czuja ten zapach;)

Gość rogeiro
ona... 82: No to troche mi sie wszystko uporzadkowalo. Chyba wybiore tą linię JDP Haloween i jutro pedze je kupic. Mam nadzieje ze spodobaja sie memu aniolowi. Dzieki za porady!!!!

Gość nataliaa
ale lubicie banały..

Gość sylwia3323
Ja to jestem wielką miłośniczką zapachów Comme des Garcons, a powiem szczerze, że nie jest łatwo gdzieś znaleźć ich pełną kolekcję w naszym kraju...Dopiero w perfumerii Mood Scent Bar – www.moodscentbar.com , na Powiślu w WWA znalazłam te perfumy. Tutaj mają mega ogromny wybór, zdecydowanie polecam.