Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina85

CIAZA,A APARAT ORTODONTYCZNY!!!

Polecane posty

Witam!z mezem staramy sie o dzidzie,bylam dzisiaj u dentysty i mam okropna wade zgryzu i na 100% bede nosic aparat.Mma pytanie:czy jak sie jest w ciazy to mozna nosic apartat ortodontyczny???pozdrawiam

Gość hahahahhahahhhhhahhhha
hahhahahahhhhhhhhhhhhhhhhhhahhhhhhhhhhhhaaaaa

buhahaha. to jest po prostu nie mozliwe. ja bym ci nie radzila bo metal zle wplywa na dziecko.hehehehe. o matko to jakies kpiny.

Gość Glominka
A czemu fotograficznego nie można, czy sobie jaja robisz

Gość hahahahhahahhhhhahhhha
nie mozna nie mozna bo sobie brzuch mozesz niechcacy przeswietlic i dopiero by było

hehehehhehehhehehhehehheheheheh.buhahahahahahah. nie moge oj nie moge. bez komentarza

nie no powaznie nie mozna mi lekarz zadał od razu pytanie czy nosi pani aparat fotograficzny? jesli tak prosze przestac !!ja mówie- panie doktorze ja nosze bo dziecku chciałam zdjecie w brzuszku zrobic!- a on mi na to-zdjecia robimy aparatem usg!! ojejku - a ja nie mam takiego , a moze byc cyfrowy?

Gość hahhahhahhah
:)

Gość Glominka
to dobrze, że ja kipiłam se aparat dopiero po urodzeniu :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

to wcale nie jest takie zabawne, ale jak widać, głupich opinii nie piszą mądrzy ludzie:PFaktycznie, nie powinno sie nosić aparatu ortodontycznego, będąc w ciąży. ma sie wtedy słabe dziąsła, które szalenie krwawią przy comiesięcznym\"naciąganiu\" u orto. Oczywiście zależy to od organizmu i od tego, jak wrażliwe ma się zęby, dziąsła.

dziąsła ma sie \"osłabione\"w ciąży, a nie \"słabe\":) Troche sie przejęzyczyłam, ale mądry nie zwróci uwagi, a głupi nie zauważy:PA jak widać tych drugich jest tu znacznie więcej:D

dobrze ze jedna madra sie znalazła moze wiesz tez czy chomiki maja wpływ na ciaze:)

dla 90% osób na forum to bytanie pewnie wydało sie dziwaczne nikt załozycielki nie wyzywa a ty wchodzisz i odrazu od głupich

Gość kłamstwo
ktoś się nudzi :-P Ma za dużo wolnego czasu i dostęp do internetu:(

a, bo sie wkurzyłam:)planuje dziewczyna ciąże, a aparat w drodze:). Ja to przeszłam, i wierzcie mi, TO NIC PRZYJEMNEGO. Taki ból przez całą ciąże, jakby sie siedziało na rwaniu zębów u dentysty 24/h...Dlatego sie zbulwersowałam./..

ale co przeszłąs mi tez krwawiły dziasła ale nie bolało jesli o tym piszesz

przeszłam noszenie aparatu będąc w ciąży...miałam bardzo osłabione zęby, dziąsła krwawiły, a do tego aparat i naciąganie raz w miesiącu. Tragedia. Jak Cie bolały i krwawiły, to pomnóż to x10, i to była 1/10 mojego bólu...przez prawie całą ciąże...

aha ja niewiem o co chodzi z naciaganiem :( ale brzmi nie fajnie no to ja juz ide do kata załowac za moje ironiczne texty:(