Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milagros es polonia

MAM STRASZNY PROBLEM Z...

Polecane posty

Gość milagros es polonia

moją lewą nogą. Od jakiegoś czasu bardzo boli. Cała. Szczególnie jak kładę się spać...Nie wiem może to reumatyzm?

Gość no to jak
też tak kiedyś miałam, ten ból był nie do zniesienia i też szczególnie nasilał sie jak kładlam sie spać... niestety jak to częśto bywa, żaden lekarz nie powiedział mi co mi dolegało...w tej chwili ten ból występuje dużo rzadziej... niestety nie wiem z czym jest związany...

to moze byc rwa kulszowa, dyskopatia badz przepuklina ja mam tak z prawa noga. najlepiej idz do neurologa i jesli wszystko ok to do ortopedy (najlepiej chirurga ortopedy badz praktyka, ktory od razu wykonuje zabiegi). seria masazy powinna pomoc. oprocz tego wzmoznienie magnez+zelazo+tran +witamina e. bezskutecznie leczylam sie na to kilka lat i nikt nie mogl mi pomoc. bol powraca czasami tak jakby mi zmarzly kosci. cala noga +pachwina i krzyz. tepy, przewlekly bol, ktory nasila sie wieczorem jak jestem w pozycji lezacej. najczesciej spowodowany jest zwyrodnieniami kregoslupa jak skolioza itp. badz uciskiem zeber i kosci miednicy na nerwy. jutro mam kolejny masaz :) bardzo bolesne pozdrawiam