Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

...Vanilia...

Alveo to sciema

Polecane posty

nie dajcie sie nabrac to pomaga jak umarłemu kadzidło chodzi tylko o wyciaganie forsy a akwizytorzy to hieny cmentarne znam kilku wiec wiem czym pachnie to \"cudo\"

Gość malagga
oj racja racja

Gość hej vanilia
;) jestem podobnego zdania, dla mnie to tez sciema, bo jak mozna za taki preparat brac az 300zl???? to samo jest z Noni.

Gość ja piję alveo
nie wiem nic o skuteczności kadzidła ale te zioła pomogły mi bardzo w alergii :)

Gość MilenaMilena
300 zł?! Sama piję, ale kosztuje to połowę mniej. Jeśli nie rozumiecie wyższości profilaktyki nad leczeniem, nic nie poradzę. Nie jestem dystrybutorem , piję dla zdrowia i nie uważam za ściemę, znam ludzi, którzy dzieki temu żyją.

Gość kachaa
A ja jestem dystrybutorem i mi pomogło. Nie wiem czy macie prywatne doświadczenia z Alveo, ja miałam podobnie sceptyczne nastawienie zanim poczułam działanie na sobie. Pieniądze można zarabiac w każdy sposób, ale odnieść sukces jedynie w pracy co do ktorej ma się przekonanie i radość z jej wykonywania. Tak dystrybutorzy Alveo zarabiają bardzo konkretne pieniądze, prawdoą jest tez to że nie od razu i musza wykonac sporo pracy, żeby mieć owoce swojej pracy. Ciekawe, lepiej jest biadolić i wysywać innych od hien niz samemu znaleźć cel swojego życia i go realizowac, zyć z pasją i szczęśliwie a nie w maraźmie i ciagłym narzekaniu. Srodowisko dystrybutorów Alveo to cały przekrój społeczeństwa, ale co ciekawe wyróżnia ich pozytywne nastawienie do życia, chęc i wola dzialania i bardzo soboe cenię to, że dziski pomocy innych mogę się rozwiac i żyć tak jak tego kiedyś chciałam. Zamiast więc biadolic na to, ze drogo, wszyscy są źli, wszystko jest be podejmijcie decyzje czego chcecie od życia i jeżeli chcecie zacznijcie to robić. Akuna z pewnościa może Wam w tym pomóc. Jezeli chcecie poznać szczegóły albo uzyskac wsparcie na drodze od Waszej prywtnej kariery, zapraszam na stronę http://www.pijnazdrowie.pl/ziola_alveo/wapolpraca_akuna_alveo_onyx/ żeby coś zmienic nie wystarczy chcieć, trzeba jeszcze podjąć działanie :)

patrze na skład to same zioła jak drogo to skorupki jajek Skorupki jaj są jednym z najlepszych źródeł wapnia, który jest przyswajalny przez organizm w ok. 90%. Oprócz wapnia w skorupce zawarte są wszystkie niezbędne dla organizmu mikroelementy: cynk, żelazo, fluor, siarka, krzem, molibden - łącznie ponad 25. Skład skorupki jest bardzo podobny do składu kości i zębów. Uczeni z Niemiec i Węgier, którzy przez 15 lat badali wpływ skorupki jajka na organizm człowieka zauważyli, że u dzieci i dorosłych podawanie skorupki dało pozytywne rezultaty przy łamliwości paznokci, włosów, krwawieniach dziąseł, zaparciach, chronicznych katarach, astmie. Jak się okazało, skorupka jajka nie tylko wzmacnia tkankę kostną, ale i usuwa z organizmu pierwiastki promieniotwórcze. Znakomite efekty skorupki jaj przynoszą w leczeniu i profilaktyce osteoporozy. Metoda stosowania skorupki jest prosta, nie wymaga poniesienia żadnych kosztów. Skorupki zanurzyć na 5 minut we wrzątku. Pozostawić do wyschnięcia i zmielić w maszynce do kawy. Używać od 0,5 do 1 g dziennie. Można spożywać je dodając do kasz i twarogów.

Gość promotor wellness
to nie sciema to fakty alveo dziala na tych co pija Nie mozna wiedziec jak jest na marsie jak sie tam nie bylo .