Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość LUCYNA 32

Jak poradzić sobie z męzem ???

Polecane posty

Gość LUCYNA 32

Witajcie drogie Panie !!! Jestem 32 latką . Od roku nie moge zanleść sobie miejsca. Moj drogi mąż zasugierował mi ze bardzo bye chciał abym zdecydowała sie na tak zwany \"trójką\"...:( A ja wogóle nie mam ku temu predyspozycji ...ani mnie to kreci ...ani fascynuje . A tak na marginesie psychicznie strasznie mnie to dołuje . Uchodze za atrakcyjną babeczke ( ponoć ) , w sypialni też nam sie układa ...To skąd udiabła pomysł na Grupen Sex . Osobiście nie mam ochoty aby mnie ktoś obcy dotykał ( w gre wchodzi kobieta ) a tym bardziej niechce dzielić sie mężem ...Trudno mi z tym żyć ..od roku myśle tylko o tym czy mąż jest przy mnie szczęsliwy ??? Chyba wpędza mnie to w stany depresyjjne co strasznie mnie blokuje . Niechce go ogranoczać !!!!! Chce by mnie kochał za to że jestem tylko JEGO!!!Niechce by chciał sie dzieić mną i naszą intymnoscią ... Wiem że kocha ...ale poprzeczka ktorą mi postawił jest dla mnie zbyt wysoko ...!!!! Rozmawiając z nim o tym zarzuca mi skrajności ...albo ...albo , ale uwierzcie mi ja potrafie kochać tylko tak ...na zawsze i do końca ...Sex jest fascynujący ale tylko z męzem i NIEEECHCE NIKOGO ..Cała to sytuacja doprowadziła iż jestem obsesyjnie zazdrosna ....Jak sobie z tym poradzić ... Co zrobić z pragnieniami drugiej osoby ktłórych nie potrafie spełnić? Co zrobić ze sobą aby nie bolało ?? Pozdrawiam Lucyna

Gość a ja powiem tak
Na Twoim miejscu zaproponwałabym trójkąt ale z facetem.. ciekawe co on na to powie. Powiedz że Cię to jara jak dwóch facetów zajmuje się Tobą.. Tak na marginesie to rozumem Twój chłop nie grzeszy

Gość wykastrowac Go

Gość LUCYNA 32
wiesz zastanaiałam sie nat taką prowokacją ? Nie wiem czy jestem na tyle silna by podjąć to wyzwanie . Ajeśli sie zgodzi ?dzieki

Gość AnnaMariaJoOpek
Słonko drogie.Ja bym się czuła podobnie , nie wyobrażam sobie , żeby mój mąż dotykał kgoś innego (kobietę) i żeby ktoś inny dotykał mojego męża.Propozycja trójkąta jest samolubnym wyborem , myśli tylko o swojej przyjemnośi...Nie znaczy to , że Cię nie kocha.Porozmawiaj z nim to jedyne rozsądne wyjście .Powiedz , że jest Ci przykro , bo czujesz się tak jak byś mu nie była potrzebna , poza tym seks nie ma być czystą żądzą , ale pełnym oddaniem się osobie , którą się kocha..Powinnaś z pełną odwagą oświadczyć mu , że nie zgadzasz się na takie zabawy , jak nie jest mu wystarczająco dobrze w łóżku to niech pomyśli nad zabawami , ale tylko w gronie was samych i kropka!

Gość nie zadreczaj sie
Witaj Lucyno.. Nie kazdy tak potrafi sie bawic.. ale wiesz mi raczej kazdy facet chcialby to przezyc. on jeden, one dwie.. Mnie tez by sie to nie podobalo.. bo z reguly jesli to jest nasz facet, maz, to nie chcemy sie nim dzielic w lózku! Pewnie inaczej mogloby byc z facetem z ktorym nie jest sie zwiazanym emocjonalnie, ale przeciez nie kazdy musi byc tak otwarty i miec takie potrzeby! Wierz mi wiekszosc panow tez nie chcialaby sie dzielic swoja kobieta z innym panem :). Rozumiem, ze czujesz sie niespokojna o swoj zwiazek, nie dziwie sie.. i podzielam opinie powyzej.. zaproponuj mu trojkat ale Ty jedna ich dwoch ( oczywiscie dla sprawdzenia sytuacji), ciekawe co powie.. czy tez bedzie mu sie podobalo.. Nie win sie za to, ze moze on jest z Toba nieszczesliwy, a Ty teraz jestes ?

Gość AnnaMariaJoOpek
Przepraszam , za bezpośrednośc , ale czy dbasz o siebie , starasz się być seksowna, dyskretny makijaz +perfumy no wiesz..?

Gość a ja powiem tak
Trudno przewidzieć jego reakcję. A jest zazdrosny o Ciebie? Jak reguje jak rozmawiasz z innym, jak tańczysz z innym? Wydaje mi sie, że raczej nie zgodzi sie na to bo faceci nie potrafia znieść jak ktoś kocha się z jego kobietą, ale... ryzyko niestety jest. Znam pary które odważyły się na Gruppen Sex. Na czworokącik. ale to właśnie kobiecie było trudniej się z tym pogodzić.

Gość a moze..
zastrzel go!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taa
juz i tak pewnie strzelił sobie trójkacik tylko ze bez ciebie ..

Gość LUCYNA 32
anno mario.. Jestem zadbaną (tak sądze ) blondynką wysoką szczupłą ..chodze na solarium ...depiluje wiele miejsc:) ..mam kolczyk w pępku ..nie jestem bierna ..uwielbiam gażety w łóżku i seksowną bielizne ....staram sie ...

Gość LUCYNA 32
nie zadreczaj sie ! ..jestem rozdarta ....kocham ...ale nie potafie ..tego pojąć...

Gość tak sobie tłumacz

Gość LUCYNA 32
a ja powiem tak Prosze powiedz mi jak wyglada życie tych par które zdecydowały sie na grupen sex ?? jak kobiety sobie z tym poradziły ja na samą myśl umieram ....

Gość taa
dlaczego nie napiszes ze to Ty masz ochote a nie maz nie sciemnniaj

dla mnie to jest nie do przyjęcia nawet nie ma mowy, żebym miała wpuścić do łóżka obcą osobę, czy to babka, czy facet, obojętne sex ma byc połączony z uczuciem to nie sa ćwiczenia fizycznew praach/trójkatach, tylko dopełnienie miłości może jestem naiwna, ale tego sie trzymam i nie odpuszczę za nic

Gość nie zadreczaj sie
Lucyna.. piszesz, ze na sama mysl umierasz.. jestem przekonana, ze gdybys nawet dla niego "zaryzykowala" to zrobic, to na pewno Wasze zycie wcale nie polepszyloby sie.. bo jemu zachcialoby sie wiecej i wiecej.. bez sensu jak faceci potrafia zatruc zwiazek swoimi 'potrzebami'.. nie patrzac na uczucia swoich kobiet!

Gość LUCYNA 32
nie zadreczaj sie Każda przekroczona granica ..tworzy nową ... Jak nauczyć sie z tym żyć ..? Ztym co już wiem ..?

Gość nie zadreczaj sie
bedzie trudno tymbardziej, ze meczysz sie z tym od roku... musisz z nim o tym powaznie rozmawiac.. jak to Ciebie boli, na ile to wazne dla niego, czy to jest tylko jego marzeniem, ktore zostawi bez realizacji.. moze gdy Ciebie zapewni, ze potrafi bez tego sie obejsc, to jakos zapomnisz powolutku.. Trzymaj sie, staraj sie o tym tak nie myslec, moze sie w koncu uda ..pozdrawiam :)

Gość xyzed
Współczuję.I powiem Ci tylko jedno,co innego różne fikołki z jednym ale z kimś na dokładkę jeszcze? Nie zgadzaj się ale z nim pogadaj.Pozdrawiam

Gość a ja powiem tak
Lucyna z tego co wiem. W przypadku tych par, które zgodziły się na to, kobiety nie dały rady wytrzymac tego. Oni akurat póbowali w czworokącie, z inną parą. NIe wiem niestety jak sobie poradzili z tym kryzysem. Ech, nie wiem co bym zrobiła na Twoim miejscu. To takie trudne. Ktoś tu dobrze zwrócił uwagę, że facet będzie potem chciał więcej i więcej. Coraz to nowe rzeczy, nowe granice, nowe pomysły. Ale czy na tym m polegać seks? Nie wiem... chyba sa jakieś granice.

Gość xyzed
A owszem są granice,które sami wyznaczamy.U mnie seks tylko we dwoje i koniec kropka

Gość głupi dupek
ja zgodziłem się na drugiego faceta dla mojej pani jednak po wszystkim już nigdy nie mogłem jej nawet pocałować wytrzymałem jescze kilka dni razem z nia i wyprowadziłem się

Gość Nie czytałam ...
innych wypowiedzi, ale powiem tobie kiedy mój mązzaproponował mi trójkąt o i 2 kobiety, to od razu mu powiedzialam ok, ale ja i 2 facetów ... zdębiał i po pewnym czasie wydusił, że nie taki trojkąt mu nie odpowiada, a mi nie odpowiada twoja propozycja ... To niebezpieczna gra, bo wszystko jest dobre do czasu - moim zdaniem, az ktos się nie zakocha i wtedy ... Może dobrze by było żeby wasz sex nie był ciągle w sypialni ... po kilku latach potrzeba zmiany ... rutyna, monotonia zabije każdy związek :-D

Gość ZŁOŚLIWE BABSKO
Lucyna,on Cie nie szanuje!!!!! to szczyt wszystkiego proponować by obca baba wlazła wam do łozka.współczuję.