Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misja

Łapanie na ciążę

Polecane posty

Gość misja

Po fajnym seksie zgarnęła spermę z brzucha i wsunęła sobie do pochwy... jakby mnie nie było, i tak kilka razy, patrzałem z niedowierzaniem. Wysadziła w powietrze nasz krótki, fajnie zapowiadający się związek. PRZERAżAJąCE !!!!

Gość a co jej zrobisz
jak Cie złapała? Podobno plemniki na zewnątrz obumierają od razu, ale może ona już w ciąży z innym i usiłuje Cię wrobić dlatego tak bezceremonialnie to zrobiła przy Tobie. Współczuję!

Gość motyl we włosach
plemnikipotrafią przeżyć kilkanascie godzin w odpowiednim środowiskutak więc jeżeli miała dni płodne to merdając swoimi malutkimi ogonkami ruszyły w kierónku jajowodu i tam połączyły się z jajeczkiem

Gość misja
nie złapała... ale otworzyła mi oczy na stronę charakteru ludzkiego o jakiej nie miałem pojęcia... nigdy bym nie pomyślał... znałem ją przecież dłuższy czas......

Gość jakakakaak
wspolczuje:( tak nie powinno byc!!!! razem powinniscie podjac decyzje o dziecku:) ona chyba sobie nie zdaje sprawy ?? a moze w przyszlosci powie dziecku ze zostalo poczete z spermy ktora zgarnela z brzucha???

Gość a co jej zrobisz
Wszystko dobre co się dobrze kończy :D No ale faktycznie to co napisałeś to mnie zszokowało, nigdy bym nie pomyślała że można tak perfidnie...

Gość masz teraz nauczke
nigdy nie spuszczaj sie kobiecie na brzuch :)

Gość jakakakaak
z plecow tez by zgarnela:( skoro taka niecierpliwa;(

Gość a ja nie chce dziecka
i w ogóle nie uprawiam seksu. Ale może to lepsze niż nagarnianie spermy do własnej cipy:o