Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

onaK

CZY KUPUJECIE NA ZIME BUTY ZAMSZOWE? boje sie o SóL

Polecane posty

na zime w sklepach jest ich całe mnostwo,sa przepiekne,zwykle ładniejsze od skorzanych,jednakl boje sie soli w zimie,ze one mi sie zniszcza.jak sobie z tym radzicie?

Gość ja mam zamszowe buty
przechodziłam w nich już 3 zimy i dobrze się trzymają, pojawiają się na nich białe zacieki od soli, ale czyszczę to szczotką, taką jak do ubrań, schodzi i nie ma śladu, jak kupisz porządne, to będą Ci służyły przez lata:)

Gość tez mam zamszowe
i są tez dobre pasty do butow zamszowych

acha to juz wszystko wiem. dzieki dziewczyny pozdrawiam!

nieprawda ze zamszowe sa tylko na such pore. tez tak myslalam i w tamtym roku kupilam zamszowe LASOCKIEGO na jesien (twz sucha pore) i bardzo mile sie zaskoczylam gdyz obchodzilam w nich całą zime i były bardzo ciepłe (kupilam tez skorzane RYLKI na \"mokrą pore\" i sa strasznie zimne mimo ze ocieplane i bylo na odwrot) o zamszowe trzeba tylko umiec dbac (zreszta o skorzane tez trzeba dbac tylko troche inaczej) ja swoje czyszcze szczoteczka pastuje specjalna pasta do zamszu i co jakis czas impregnuje (i nie przemakaja) widzialam ostatnio tez niedrogi preparat do \"odnowienia\" kolorytu buta zamszowego- ale jeszcze go nie probowalam wiec nie wiem jaki jest

a co do soli to na skorzanych tez widac slady po soli wiec to jest nie uniknione!!!!

Gość Holly22
ja mam kozacki zamszowe i jestem zadowolona

Gość pierdololo
ja mam kowbojki doł skorzany a gora zamszowa i troche mis i eten zamsz wyciera a sa nowe wioe ktos jak temu zaradzic