Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość myszka133

ciaza?

Polecane posty

Gość myszka133

napoczatku ni emam 13 lat:] mialam swoj pierwszy raz ale trwalo to chwile bez zabiezpieczenia bo ja nie chcialam moze z 30 sekund nie wiem cos kolo tego, po 6 dniach dostalam normalnie okres. a teraz juz 6 dni mi sie opoznia i mam dziwne objawy:rozdety brzuch, bol jajnikow i brzucha, bol piersi, minelo juz 5 tyg od tamtego zdarzenia czy moge byc w ciazy?

Gość iflonka
Jezeli to była prawdziwa miesiączka to napewno nie bo czasami wystepuja krwawienia do miesiączki a to juz ciaza .

test!!!czemu do tej pory go nie zrobilas. My nie jestesmy lekarzami, a co dopiero wrozkami! :)

Gość myszka133
normalnie to byl okres taki jaki mam zawsze trwal 6 dni:)

Gość myszka133
musze zrobic naprawde test. kurcze nie wiem czy to ciaza czy okres ktory mi sie spoznia bo naprawde zle sie czuje......moze zapalenie sama juz nie wiem....ale bardzo bola mnie jajniki od paru dni......mam rozdety brzuch tak jakby sie tam woda przelewala.........ale juz zle sie czulam z tym brzuchem 2 dzien po stosunku.......

a moze to rzeczywiscie jakis stan zapalny. Proponuje: zrob sobie najpierw test i niezaleznie od jego wyniku zglos sie do lekarza, bo to nie przelewki

Gość fatka
myszka133 nie denerwuj sie mialam podobne objawy okres mi sie spoznil az o 2 tyg tak samo panikowalam :) glowa go gory ja jestem dobrej musli ps a jakie masz objawy????

Gość fatka
piszcie mi to chetnie odpowiem na jakies pytanka:) studiuje ginekologie

Gość fatka
piszcie mi to chetnie odpowiem na jakies pytanka:) studiuje ginekologie

do FATKA -------> a co robic, jak mimo brania luteiny nadal wystepuja plamienia i czasem nawet okres w srodku cyklu???? zwiekszyc dawke, czemu to wystepuje? bede wdzieczna za odpowiedz. Czekam

Gość myszka133
wiec dostalam po tym wszystkim o 3 dni za wczesnie okres trwal on norlanie 6 dni, a teraz kolejnego okresu nie mam spoznia sie juz 6 dni:( Czuje sie tak jak bym miala dostac okres wiec bola mnie piersi, jajniki ale na nie juz narzekam od tamtej pory, mam rozdety brzuch ktory mnie boli tak jakby sie tam woda przelewala, a na dodatek boli mnie zoladek ale to chyba z nerwow bo bardzo nerwowa jestem. boje sie ze to ciaza ale moze to tylko moje schizy. przeciez nie moge byc w cizya chyba....

Gość myszka133
czytalam ze te objawy co mam to moze byc ciaza. boje sie.........