HannahHH 0 Napisano Listopad 3, 2006 Mam bardzo powazny problem i zaczynam juz panikowac!!!!!!!!!!!!Bardzo prosze o pomoc!!!!o szybka pomoc!!!a mianowicie od czterech miesiecy bralam nowe tabletki antykoncepcyjne wczesniej bralam inne i przez te 4 miesiace brania tych tabletek najwyrazniej byly nie odpowiednie dla mnie mialm caly czas okres bez przerwy!!!przestalam je brac miesiac temu i okres sie tez skonczyl.Teraz miesiac pozniej okres dostalam regularnie na czas jednak jest jakby troche krotszy i mniej obfity niz normalnie!!!!a przez caly czas uprawialamz meze sex przerywany!!!!czy to mozliwe ze jestem w ciazy ????dlatego mam okres troche inny niz normalnie czy jest to zwiazane z tym ze ostatnio okres trwal 4 miesiace!!!!!!!!!!BLAGAM O POMOC!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sdgfkuweyt Napisano Listopad 3, 2006 wtedy brałaś tabletki, teraz nie bierzesz. A jak masz obawy kup test nikt na forum cię nie uspokoi jak to ze na teście zobaczysz.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kefirek 0 Napisano Listopad 3, 2006 test Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HannahHH 0 Napisano Listopad 3, 2006 Ok...ale prosila bym o jakas porade czy opinie!!!Naprawde sie boje..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MegiMegi 0 Napisano Listopad 3, 2006 wydaje mi sie, ze to wszystko spowodowaly tabletki. nie chce cie straszyc, ale pewnie jeszcze jakis czas bedziesz wracala do siebie. Zrob tes, bedziesz miala 100% pewnosci i zglos sie do ginekologa. Miesieczny okres to nie przelewki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HannahHH 0 Napisano Listopad 3, 2006 Prosze o wiecej porad..........Z GORY BARDZO DZIEKUJE!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HannahHH 0 Napisano Listopad 3, 2006 Dziewczyny prosze o pocieszenie i o opinie.......PLISSSSS Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
this_is_my_dream 0 Napisano Listopad 3, 2006 kotus jak mozna pocieszyc wiesz ze to nie zalezy od tego co powiemy..sama walcze z tygodniowymi mdlosciami i licze ze to nie ciaza...zrob test ja czekam do oczekiwanego 1dnia miesiaczki;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach