Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anka1986

Boję się iść do ginekologa.

Polecane posty

Boję się iść do ginekologa. Pomóżcie mi. Nie moge przełamać wstydu. :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Gość Mrowa25
lekarz jak każdy inny a czy szybciej pójdziesz tym lepiej. Idz do faceta sa lepsi :)

Nie potępiam Cię, nie wyobrażam sobie eksponowawac swojego ptaka.. Ach facetów...

Tylko najbardziej sie boje początku bo potem to juz chyba pójdzie z górki?

Gość Mrowa25
Nie ma sie cyego bac ani wsztdyic to jego praca.

Gość w żadnym razie nie idź do face
ta:o Wcale nie są lepsi, w dodatku zazwyczaj to zboczone i chamskie dziady, które tylko się ślinia na widok młodej cipki:o

Gość Mrowa25
Co za bzdury:: do jakich lekarzy wy chodzicie...

Gość ważne
jest podejście lekarza do kobiety ... ginekolog to specyficzny lekarz - musi też być dobrym psychologiem i terapeutą :-) ja takiego znalazłam :-) jestem w nim "zakochana" :-P

Gość Mrowa25
Zdecydowanie faceta wole. Moze i sie slini ale jest delikatniejszy i dokladniejszy.

Gość Mrowa25
co ci wytlumaczyc_

Gość ważne
zgadzam się z Mrówą25 - oprócz ślinienia :-P

Gość ja byłam u 5 mężczyzn i już
nigdy nie pójdę:o Jeden się podniecał i cały czas się pytał, czy jestem dziewicą (przecież to kurwa widać!!!:O) i wsadzając mi palce w cipkę pytał czy juz na pewno nie "teges" z żadnycm chłopakiem, czy mnie nawet nie pieścił nigdzie i w ogóle:o Co go to kurwa obchodzi?> ja się pytam, kto jemu obciąga:o A inny z koleji gadał ze znajomym i usłyszałam cos takiego:" ta, jeszczez jakies dwie cipy i wpadnę zaraz do was":o Koleny wykonał mi usg przez pochwę, MIMO ŻE BYŁA DZIEWICĄ:O A to chyba i tak dobre, bo stwierdził, że jak się nie da, to zrobi mi je przez odbyt:o W ogóle o mało tam nie zemdlałam, a teraz mam 22 lata i nadal jestem dziewicą. W życiu nie pójde do zadnego mężczyzy, bo to chamy, zboczeńcy i prostaki. Poza tym lekarza ti lekarz, płeć nie ma znaczenia, a ja po prostu nie lubię kretynów:o Jedynym ginekologiem, który mi pomógł, kiedy miałam bardzo powazne problemy jest kobieta i do niej będę chodzić tak długo jak sie da. Uważam, że większość kobiet, które twierdzą, ze mężczyni to lepsi ginekolodzy, po prostu lubi sie obnażać przed obcymi facetami, a wstydzą się do tego przyznać, więc dorabiaja ideologię.

Gość Mrowa25
Pierwszy raz poszlam do kobiety i to byl moj ostatni raz u niej. zimna odwalila robote i konic zero rozmowy itp. potem poszlam do faceta rewelka. o wszystko sie wypytal widac bylo ze nie jestem jedna z wielu. do kazdej podchoidzi indzwidualnie

Gość ghfh
myslisz ze Ty jedna?:) powiesz juz przy drzwiach ze jestes pierwszy raz i prosisz u wyrozumialosc;) nie jest zle...przeciez badanie trwa tylko chwileczke!minute... przeciez lekarze to tez ludzie-i potrafia zrozumiec ze ktos sie po prostu wstydzi:) wybierz tylko jakiegos fajnego lekarza-nie z pierwszej lapanki! i tez polecam faceta...

Gość ghfh
przestancie gadac o tym ze ginekolodzy to takie swinie!nie wiem do kogo wy chodzicie?..

Gość ghfh
a moze na pierwszy raz wybierzesz jakiegos staruszka ginekologa,ktory lada dzien pojdzie na emeryture?sa tacy...powaznie mowie...moze bedzie Ci latwiej sie rozebrac,zobaczyc co i jak...

Gość ja byłam u 5 mężczyzn i już
sory za błędy, ale nie lubię pisac o takich rzeczach. I tylko nie mówcie, że mam pecha, bo na 5 ginekologów, u których byłam 5 było niedorobionych, a na dwie kobiety u których byłam, jedna jest bardzo fajna i dobry z niej lekarz, a inna jest prawdziwym specjalista, do którego ludzie zjeżdżają nawet z pomorza, i który pomógł niejednej osobie. Nie wiem, dlaczego facet byłby delikatniejszy... Ciekawa teoria. Może jak się tak podnicacie, to sie wam mokro robi po prostu?:o Poza tym faceci często zostają ginekologami, bo myslą, że to fajny zawód, oglądanie cipek, a potem się okazuje, że przychodza same zagrzybione, zasyfione panie, stare babcie z wypadająca macicą itd. A normalne, zdrowe kobiety to może z 5% pacjentek... I potem sa rozczarowani. Natomiast kobieta wybiera ten zawód raczej z powołania, bo taka specjalizacja ją interesuje.

Gość Mrowa25
usg nie boli spokojnie. a musi to zrobic zebz sprawdzic czy od srodka wszystko gra . Spokojnie to tylko badanie.

Gość Mrowa25
jest konieczne nie boli wiec spokojnie nic strasznego