Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Legenda

wszyscy mysla ze jestem wredna i bez uczuc

Polecane posty

Dalam kosza nie jednemu chlopakowi niektorzy boja sie w ogule domnie odezwac nie wiem dlaczego boja sie poprosic o spotkanie Poprostu mysla ze nie maja szans czy co. Od malego mam leprzy kontakt z chlopakami niz z dziewczynami rozumiem ich lepiej niz sama siebie i swietnie mi sie z nimi gada.Tylko ze oni zawsze biora mnie inaczej niz ja ich poprostu chce w nich miec kolegow a oni odrazu sie zakochuja.Potem jak okazuje sie ze nie chce z nimi byc bo nic do nich nie czuje oprucz tego ze ich lubie to zaraz traktuja mnie jak pusta lalke ktora mysli tylko o sobie a najgorsze jest to ze ich znajomi przestaja byc dlamnie mili a to tez moi znajomi i wszyscy zaczynaja myslec ze jestem wredna malpa ktora chce bic rekordy w powodzeniu.A ja poprostu za nim z kims bede to sie dobrze zastanowie nie traktuje zwiazkow jak byle co awlasnie pokazuja swoim zachowaniem jak im na mnie zalezalo skoro jesli dostaja kosza odraziu odpuszczaja

Gość ziuuuu
tego nie da się czytać. popracuj nad znakami interpunkcyjnymi :O

sorka ja tak zawsze pisze i wszyscy sie o to czepiaja ale postarajcie sie odczytac

niestety też tak mam:( a najgorsze jest to, że nawet moje koleżanki nie potrafią mnie zrozumieć...

Czy nikt nie rozumie, że ja chcę tylko przyjaźni? Mam 21 lat, ale nie jestem gotowa na żadne związki:(

no ja akurat nie moge znalezc kogos zkim moglabym byc na dluzej a nie chce angazowac sie w zwiazek na miesiac czasu taka jakby\"przygoda\"tez bylam zakochana i wiem jak to jest dostac kosza

Twoja wada to - gadatliwość- wiesz czego oni oczekują, i czego od ciebie łakną... ty poporstu potrafisz tym sie posłuzyc... tyle jesli chodzi o pytania \"dlaczego oni tacy są\"

Gość popławik
wychowanie kobiet pozostawia wiele do życzenia wiadomo, że pies i kobieta to najlepsi przyjaciele człowieka ale dobry przyjaciel musi być dobrze wychowany. O ile wychowywanie psów jest powszechne to wychowywanie kobiet nie. Aby ten stan zmienić proponuję aby każdy mężczyzna jako plan minimum uwarunkował swoją kobietę na kilka prostych komend: "goła" - kobieta powinna się rozebrać "leżeć" - kobieta kładzie się na plecach z rozłożonymi nogami "bierz go" - kobieta robi nam fellatio "jedzie" - kobieta kopuluje z nami na jezdźca "cipkuj" - kobieta aportuje w cipce przedmioty codziennego użytku jak papierosy, cygara, codzienną prasę a nawet kufel piwa I na początek to powinno wystarczyć.

popławik--->ale z ciebie bezmózgowiec:o Nie życzę żadnej kobiecie, aby związała się z takim marginesem jak ty:o

Gość santus pivonius
popławik jest coooool !!! Tak reagują faceci na wśiekły feminizm panoszący się dookoła.

Gość macie racje chlopaki
wszyscy jestescie "kul" a ty goń, goń swojego pawia ide puścić go

nigdy nie czułam się feministką... po prostu mam dosyć związków:( boję się kolejny raz zaangażować, chcę tylko zwykłej przyjaźni.

stańczyk---> wszystkie znajome dziwiły mi się, co ja widzę w moim byłym. Nie był wcale jakiś przystojny, jednak mnie urzekła jego osoba, wygląd się nie liczył. Myślałam, że on mnie kocha tak jak ja jego... niestety bardzo się rozczarowałam... zranione serce zostało... niestety...

Gość ach wy kobiety
...

Gość bliska
Używasz zbyt "zamaszystych" słów. Przyjaźń? To chyba nie bardzo wygląda na przyjaźń...Masz zamiar przyjaźnić sie wieloma osobami? przeciez to niemożliwe, przyjaciól ma sie do kilku, to są ludzie, którzy wytrzymuja próbe czasu, a nie każdy, kto zamieni z tobą pare słów lub kilka razy pójdzie z tobą do pubu... Wyglada też na to, ze chyba nie bardzo rozumieją ciebie lepiej niż dziewczyny...Chyba nawet w ogóle cię nie rozumieją... Może nie jesteś czytelna w swoich zachowaniach? Może ich łudzisz i potem oni czują sie oszukani, "podpuszczeni"? Może czują, że są kolejnymi twoimi trofeami? Skoro chcesz tylko koleżeństwa i przyjaźni, to nic nie ma do zrywania, bo związku dziewczyna - chłopak po prostu nie ma ...kompletny brak konsekwencji... Pomyśl, bo ja myślę, że jeśli dziewczyna nie chce niedomówień, to potrafi tak zrobić, by wszystko było jasne od początku, jesli czasem ktoś się pomyli w odbiorze, to będzie jedyny, a nie jeden z wielu...

Tyle, że ja zawsze powtarzam im, że nie chcę mieć partnera. Jednak oni myślą, że może jednak zmienią moje zdanie...

A moim zdaniem nie powinno sie miec chlopaka z grupy znajomych. Poniewaz istnieje spora szansa ze oni wszystko by wiedzieli o was a zwlaszcza o tobie. Najlepiej , zeby to byl ktos spoza kregu znajomych kolegow. Teraz jestes wredna i zimna wedlug nich ale jakbys z kims byla i zerwala to stalabys sie \'\'latwa\'\' dla nich. Coz faceci to faceci.

Gość upppa
8 byków ort. na tak małej przestrzeni tekstu...woooow