Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lizzza

Pomóżcie mi zdecydować się na 1 z tych perum

Polecane posty

Gość lizzza

Jeżeli ktoś używał tych perfum to prowszę o wypowiedź ad. ich trwałości - to dość znane perfumy więc liczę że takie osoby się znajdą. Sama ma problem z podejmowaniem ostatecznych decyzji więc pomoc będzie mile widziana z góry dziękuję. Moje dotychczasowe wybory: 1) Hugo Boss, Boss Woman (to ten biały) 2) J. DEL POZO - HALLOWEEN 3) LANVIN ECLAT D'ARPEGE Chciałabym coś mocniejszego ale mam problem - bo w przyp. wielu zapachów boli mnie głowa

Z Lanvin daj sobie spokój-zapach cudowny,letni,ale nietrwały.Nie będziesz go czuła po 3 godzinach. Jesusa del Pozo lubię tylko w In Black,inne jego zapachy są dla mnie zbyt mało zdecydowane. Zatem zostaje Hugo Boss-trwałość przyzwoita,jeśli chodzi o zapach nie będę obiektywna-lubię orient:)

Gość lizzza
przede wszystkim dziekuję za odpowiedż egzaltowana - ja też uwielbiam orient adicta romę --- ale niestety na kimś mnie boli głowa 5 min po użyciu tych zapachów

Moim zdaniem zapach Hugo Bossa trzyma sie niesamowicie dlugo (woda perfumowana) i jest piekny :). Pozostalych zapachow niestety nie znam...

Gość ulla la la
ja polecam hugo bossa jest trwały