Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość joasia_p

rodzice a przygotowania do ślubu

Polecane posty

Gość joasia_p

Mam do was kochane dziewczynki pytanie: Czy podczas waszych przygotowan do slubu chodzi mi konkretnie o wybor sali, chodziliscie tylko z narzeczonym w wasi rodzice tez koniecznie musieli ja zobaczyc, bo moja mama stwierdzila ze ona musi konieczne sale zobaczyc, bo chce wiedziec za co bedzie placic, ona musi ja zaakceptowac

Gość hhahahahhahaahahhaaaaaaaaaaaaa
no jak mamusia płaci, to ona urzadza wesele:p To sie nie madruj, tylko niech mama wybiera. Ja sobie sama urzadzałam wesele i nikogo o zdanie nie musiałam pytać:D🖐️

w naszym wypadku było tak że najpierw posżłam z moim sale zobaczyć a póxniej poszłam z mamą ale to żeby już się pochwalić.

Gość joasiu
koniecznie przeczytaj sobie wątek: TESCIOWIE-JAK TO BYLO Z PRZYGOTOWANIAMI DO SLUBU??? kicia -mizia . Da Ci to trochę do myślenia. Bo kij ma 2 końce i nie można dać się zdominować przez którąkolwiek z matek. Sala (i całość) musi się przede wszystkim podobać Wam. Jak matka Ci mówi, że musi zobaczyć za co płaci, znaczy,że Ci nie ufa. Wytłumacz jej, że nie masz 15 lat, jesteś odpowiedzialna i na pewno dokonasz rozsądnego wyboru. Matkę możesz zabrać jako obserwatora, a nie jako Organ Wydający Decyzję. ;-) A jeśli ona wybierze coś fatalnego, to co? Potem się będziesz tłumaczyć przed znajomymi :"Nie zwracajcie uwagi na salę, to mama ją wybierała'" ? Pozdrawiam i życzę pewności siebie! :-)