Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AgaZ

Jak zakryć worki pod oczami???

Polecane posty

Gość AgaZ

jejq juz nie wiem co mam robić..mam takie worki pod oczami i ni eważne czy jestem wyspana czy też nie;( jak to zakryć? Jakich kosmetyków używać czy też jak się malować by były mniej widoczne....POMÓŻCIE!!!!

Gość Sextasy
wklep jasny korektor.

Gość Sextasy
chociaz, skoro juz tak masz zawsze, to nic ci nie pomoze. Spróbuj jeszcze herbaty rumiankowej na oczy.

Gość AgaZ
nio qrcze czyli jednym slowem nic sie nie da zronbić?

Gość Sextasy
no popróbuj, jakoś lekko je zakryjesz. A moze to objaw jakies choroby? Aha, kup sobie jakiś krem może pod oczy. Pomyśl nad tym: SERUM P - serum na obrzęki Zapobiega i blokuje biochemiczne czynniki, które powodują tworzenie się tzw. "worków pod oczami". Miejscowe działanie Intensive Serum P powoduje blokadę stymulacji melanogenicznej i tym samym pozwala na kontrolowanie głównych przyczyn powstawania obrzęku skóry wokół oczu. Opak. 15 ml. (ze strony http://www.bio-med.pl/eye.html )

Gość AgaZ
uhum...a il e to kosztuje?

Gość AgaZ
ejjj nie strasz..! jakiej choroby?????????????

Gość Sextasy
a z tym serum to nie najlepszy chyba pomysł, bo jest cholernie drogie:/

Gość AgaZ
nio wiesz tak teraz sie zastanawiam..bo w sumie moze to nie tyl eworki pod oczami co podpuchniete je mam tylko ze to strasznie denerwujace bo wygladam jakbym byla nie wyspana a mam 20lat ychhhhh

Gość Sextasy
to ja już więcej nie potrafię ci pomóc. Wpisz w Google podpuchnięte oczy to zapewne ci znajdzie wiele informacji. Życzę powodzenia. Jeszcze jedna stronka: http://kobieta.gazeta.pl/kobieta/1,53741,58091.html ;)

Gość AgaZ
niom dzieki:)zawsze sie cos przyda...a nóż cos pomoze:)

Gość okinama
Witajcie, bardzo ciekawe rzeczy tu przeczytałam. Prowadzę blog o gimnastyce twarzy. Ćwiczenia, które tam prezentuje również mogą pomóc w pozbyciu się worków pod oczami oraz innych niepożądanych przez nas kobiety objawów wpływu czasu na naszą cerę. Więcej ćwiczeń znajduje się w moim bezpłatnym e-kursie Gimnastyka Twarzy. Przedstawiam w nim naturalne metody zachowania urody i młodości. Wejdź i przeczytaj sama http://repilpkz1a5c.az.pl/uroda/ Pozdrawiam wszystkich :D