Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Madorin

Maz idzie do pracy w PIERWSZA ROCZNICE SLUBU bo chce !!!!

Polecane posty

Gość Madorin

DZiewczyny !!!! Jutro nasza pierwsza rocznica slubu, a ja wlasnie sie dowiedzialam, ze moj maz wzial zlecenie do pracy na jutro, pomimo tego, ze nie musial. Tak sie cieszylam, ze nasza pierwsza rocznica wypada w sobote, weekend, wyskoczymy sobie gdzies razem, a teraz .... Nie wiem co zrobic, okazywac mu, ze jestem niezadowolona z tego powodu czy nic nie mowic ???? Co byscie zrobily na moim miejscu ????

Gość może to dobre zlecenie
mój też jest raelistą;)

Gość Spokojnie... to tylko pierwsza
rocznica. To jeszcze nie zlote gody :) Zreszta dla faceta rocznica to dzien jak codzien! Nie ma co robic z igiel widel.

Gość przeciez nie będzie
tam siedział 24 godziny. Uczcicie wasze swieto jak wróci. Zreszta pogoda raczej mało sprzyjająca wypadom gdzieś

Gość Madorin
DZieki dziewczyny za rady, wy chyba bardziej twardo stapacie po ziemi. JA czasami jestem straszna romantyczka ...

Gość reflexja
Mój na 15 też mi zrobił niespodziankę i poszedł na 18 do 6 rano szkoda tylko że powiedział w przed dzień ,było mi tak przykro ,miałam takie plany.

Gość Madorin
Mi tez jest przykro. Nawet bardzo. Tez mialam plany i co z tego ??? Teraz jeszcze musze pare rzeczy odwolac przez ta jego prace. Lepiej chyba byloby, zebym skonsultowala moje plany z nim to moze bym sie tak nie rozczarowala : (

Gość Madorin
Proza zycia ... tak to juz jest. A rok temu bylo ta pieknie ...

Madorin -> tak jak sama to napisałaś - może gdybyś wcześniej to z nim skonsultowała to nie byłoby tego rozczarowania? Faceci z natury bywają \"niedomyślni\" i naprawdę najprościej jest mówić im wprost o tym czego oczekujemy a nie czeka aż się domyślą. Może jak wróci z tej pracy to uda się Wam spędzić razem miły wieczór we dwoje? Powodzenia :)