Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pestki słonecznika

Pytania bez odpowiedzi

Polecane posty

Gość pestka słonecznika
a szubrawiec żadnej maski nie przybral, on taki jest NAPRAWDE.

Gość pestka słonecznika
SZUBRAWIEC, urzekła mnie twoja historia o zerze, jestes dla mnie kochanym, moze nie przyjacielem, tu moze masz racje.. hehehe

wcale nie uwazam,ze wszyscy rzucaja sie na moja stopke.zaczelam pisac,ze masz wizje jak wygladamy,wiec chcialam ci ulatwic,bo jeszcze sie wyczerpiesz.tyle rozmyslan,odpowiedzi(blyskotliwych jak ta \"znikad\") i jeszcze wizje. pestki,caly czas zarzucasz mi ,ze moje pytanie jest oklepane(i jest),malo blyskotliwe (a wcale nie musi byc) i banalne(i co z tego). mialo byc bez odpowiedzi i jest bez odpowiedzi dlaczego jestesmy na tym topiku? bo przypadkowo weszlismy tu o tej samej porze bo wszyscy mamy komputer i internet bo wszystkich zaciekawil temat bo zadne z nas nie mialo nic innego do roboty .................................... tu akurat faktycznie sa miliony odpowiedzi i kazda ma SENS

Lubię szubrawców:),przynajmiej można wiedzieć czego się spodziewać i odpowiedzieć sobie na wiele pytań ,bo wiesz że to szubrawiec więc wiesz dlaczego tak a nie innaczej postępuje

po romanskiej...co ja tez nie lubie jak ktos obcy mnie nazywa kochanym przyjacielem.

Gość pestka słonecznika
agais, ładna z ciebie kobieta, byłam na stopce, i ładna masz Emilke, ja tez mam taka, troche większą..:)

Heheh... gowno prawda :P o tyle Ci powiem... ale milo ze oceniasz ludzi tak szybko jakis talent czy ta przyslowioa intuicja kobieca ? :P

fakt ze nie ma dwóch prawd,nie ma i już bo prawda jest jedna.Ale czy napewno? może prawd jest wiele ,tyle ile ludzi.A może tylko jedna?Pytanie bez odpowiedzi?Nie sądze bo kazdy ma swoją odpowiedź no i kółko się zamyka.

Gość pestka słonecznika
ojejku, jakie towarzycho drażliwe.. szubrawiec zabrał manele i się oddalił, zabrał wiaderko i łopatke i poszedł do domu..

Pytanie zle zostalo postawione... dlatego jest tyle odpowiedzi... Niestety ludzie nigdy nie beda w stanie postawic pytania wystarczajaco ograniczonego* zeby byla jedna odpowiedz... to jest niewykonalne... nieskonczonsc nas ogranicza :P

Gość pestka słonecznika
zadziora dobrze mówi.

Gość pestka słonecznika
ponawiam prosbe o pytanie z wieloma prawdziywmi odpowiedziami...

intuicja napewno no i wierze ludzią na tyle ile sama chcę,a ajezlei ktoś pisze że jest szubrawcem to coś w tym jest i tyle.

Zadziora ... szubrawiec szubrawcem :P niemilo Cie nie zaskoczy bo po nicku wnioskujesz czego sie mozna spodziewac... za to moze zaskoczyc pozytywnie :P

Gość ale jak cos rowna sie zero
Zadziora - Nie każdy ma swoją odpowiedz i zadne kolko sie nie zamyka. Na wiele pytan ja sama nie umiem odpwiedziec i sadze, ze nie tylko ja.

tak,tym razem z zadziora sie zgadzam. ale mimo to na moje pytanie odpowiedzi nie ma:-D pewnie dlatego jest banalne,bo kazdy je sobie kiedys zadal ale nikt odpowiedzi nie zna.

Gość pestka słonecznika
pytanie z dwoma odpoiwedziami prawdziwymi: dlaczego szubrawiec jest szubrawcem czyli tak zwana nic nie warta gnidą..? odp a) bo taki jest odp b) bo chce taki byc.

od ocen jestem dlaeka bo nigdy nie oceniam nikogo,bo kazdy ma swoje odpowiedzi i swoją prawdę i niech sobie zyje według niej bo wtedy zyje w zgodzie sam ze sobą a to w życiu najważniejsze.

Nie mowimy o odpowiedziach... bo ich jest nieskonczenie duzo ... mowimy o odpowiedzi jedynej i prawdziwej ... idealnej :)

moje pytanie do pestki: no i co z tego? mialy byc dwie przeczace sobie odpowiedzi,a te sie nie wykluczaja poza tym \"bo taki jest\" nie jest odpowiedzi,tak jak i twoje znikad.

Gość pestka słonecznika
szubrawiec, wiesz co mi teraz zasugerowała twoja odpowiedź..? Że zaden z ciebie szubrawiec tylko miły wrazliwy ciepły facet.. Kochany przyjaciel po prostu, ehehe!

Wiesz... mnie tam ryba na prawde nie zalezy mi na moim wizerunku w Twoich oczach... :) moge byc ciepla klucha.. gnida ... trollem... co tam sobie chcesz :P

Gość pestka słonecznika
czy ty agais nie przyjmujesz że pewne odpowiedzi sa naturalne i wynikaja z natury rzeczy..? Dlaczego drzewo jest drzewem..? bo nie jest ptakiem. Normalne prawa logiki.

napewno miło możesz zaskoczyć i o.k ale jeżeli pozaostaniesz szubrawcem i będziesz chciał nim zostać to będziesz nim i tyle i nie mogę Ciebie oceniać bo każdy zyje według siebie i ma swoje odpowiedzi na pytania a przeciez życie składa się z pytań i odpowiedzi

Gość pestka słonecznika
tak jak ty masz szubrawiec w nosie moja opinie o sobie, tak ja mam w nosie twoją opinie na temat mojej opinii.. a prawo do wyrażania mam. i korzystam.

bo nie jest ptakiem-ok,chociaz wkurza mnie taka nic nie dajaca filozofia natomiast twoje odpowiedzi sa typu czemu drzewo jest drzewem? bo jest.

pewnie że Ci nie zalezy bo i po co,jak komuś na czyms zalezy to tylko po to aby mieć z tego korzyść,Ty ze mnie pewnie rzadnej nie będziesz miał:P