Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pphamer

Dziewczyny też macie takie stopy jak ona

Polecane posty

Gość zauwaz ze z obydwu blachar...
...ZADNA nawet nie ma namiastki usmiechu na swoim tepym ryle, ze smiertelna powaga kazda mysli ze jest Paris Hilton... z Knurowa buehehe:D:D Do budy wiesniarskie pomioty, a nie hanbe narodowi przynosic rozprzeztrzeniajac takie wizerunki w sieci! No coz, gdyby nie bylo 50 kilku lat komunizmu, byc moze od wojny uksztaltowalyby sie prawdziwe elity, a tak to wiocha na topie od pol wieku z hakiem sie bezczelnie panoszy - a co, puste miejsce wypelnily jakies zdegenerowane kazirodztwem smieci genetyczne - i mamy - brod, smrod i "internet dla wszystkich" :o

Gość Co zdenek
? Zabolało brudasie ?

Gość gość
Moja misja zyciowa jest obecnie sprowadzenie tego forum na psy. Niech moc bedzie ze mna. POMIOZECIE?:P

Gość gość
o w morde, a tak sie staralam w te wszystkie noce namietnie spedzane na kafe, kiedy to wymyslalam nowe tematy i odpowiadalam na wlasne posty 😭. Zabijasz moja nadzieje!:o

Gość gość
Hmmm, to slabo. A co z Malopolska? a co z Podhalem? Musze pomyslec nad jakas akcja promocyjna chyba....

Gość gość
Scycoryk, Scyzoryk, tak na mnie wolaja....nie wiedzialam, ze miasto seksu i biznesu to takie zadupie:P

Gość gość
Spadam w kime. Milo sie prowadzilo ta rozmowe na zacnym i wysokim poziomie. To lubie, rzeklam, to lubie:P 🖐️