Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

HIPNO

Czy to dużo, bo już nie wiem jak mysleć

Polecane posty

Czy penis: 18,5-19 cm długości 14,5 w obwodzie to dużo ?? Czytam na forach i nei ma jednoznacznej odpowiedzi, piszcie.

Gość hmmm....
czyli.... że prawie kwadratowy jest??:D

Gość rafał.1988
A czy to dużo jest: obwód 13,5 długość 17,5 ???? powiedzcie szczerze... i jeszcze jedno, czy lubicie, jak facet sobie goli...?

o matko, ckłopaki, czy wy naprawdę nie macie w domu niczego innego do roboty, tylko przyrodzenie sobie mierzyć?? :-D

No właśnie czy lubicie jak facet ma ogolonego i/lub lekko podgolonego. Ja na łonie np. mam włosy a na penisie i jądrach nie. Nie jest kwadratowy, 14,5 to obwód. :)

aga87 a wy ciągle narzekacie że biust nie taki macie, a to że cielulit, a to że rozstępy... Każdy ma swoje :)

no w sumie racja, każdy ma swojego pierdolca :-) mysle ze spoko

Gość hmmm....
no bo jak sobie przed chwilą zwinęłam rulonik z kartki - obwód 14,5cm to tak mi się właśnie skojarzyło;) no co, nie jestem facetem, chciałam sobie wyobrazić:D mój luby ma 22cm., ale obwodu nie znam, napewno mniej niż te 14,5cm;) wydaje mi się, że Twoje wymiary są ok, jeśli ma Cię to w jakiś sposób uspokoić;):) a tak w ogóle, to faceci ponoć sobie nawet grupowo mierzą, zbiera siękilku i dawaj:D przynajmniej w wieku nastu lat tak mają, nasłuchalam się trochę tych opowieści:D

hmmm... To się cieszę, a co do mierzenia grupowego... faktycznie w pewnym wieku tak jest :)

Gość no to
zobacz jeszcze ile to jest 22 cm tak dla pewności

Gość hmmm....
jesteście pokręceni:) ale my babki też:D i prawda jest taka, że mamy świra na Waszym punkcie tylko nie zawsze potrafimy się do tego przyznać:)

Gość hmmm....
nie muszę:D widziałam godz. temu na żywo:);)

HIPNO...proponuje w weekend dla odmiany mierzenie obwodu twojej glowy (zakladam ze ja znajdziesz, haha)