Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja Katarzynka

Szukam dobrej kobiety dla przyjaciela.

Polecane posty

Gość ja Katarzynka

Witam Wszystkie zainteresowane Panie w przedziale wiekowym 20-30 lat proszę o wpisy. Otóź sprawa wygląda tak: Meżczyzna, 30 lat, kawaler, nie pije, nie pali, wykształcenie wyższe, obecnie pracuje nad doktoratem, dobra praca, własne mieszkanie, miejsce - Warszawa ... to baza ... do tego: poczucie humoru, dobroć, łagodność, inteligencja, czar, lotny uysł i szybkie riposty ... mnogość zainteresowań, kino, teatr, filozofia, socjologia, sztuka, cała sieć subtelnych powiązań ze świata kultury. 180 cm, szczupły, przystojny ... sam. A ja - jako jego dobra przyjaciółka - chcę po prostu odszukać mu kobietę dobrą. Ma być miła, mądra i ładna. Tylko tyle. :) Na ewentualne sugestie, abym sama go brała ... odpowiadam ... jestem już szczęśliwie zakochana, zajęta. Pozdrawiam i proszę o odzew. Kasia

Gość fanika
ja z mila checia, hehe :D ale go wkorzysz tym poszukiwaniem dla niego zonki, przeciez jesli jest taki jak piszesz to sam kogos znajdzie... a moze byc kobieta z malym dzieckiem?

Gość roman 31
polecam się: - 180 cm - lekko napakowany - pyta średnia - wykształcenie średnie, ale pracuje nad wyższym - ładnie uzębiony - już luźny

Gość szukam przyjaciela
dla swojej przyjaciółki wiek by się zgadzał ale nie wiem jakie Twój przyjaciel ma upodobania, to znaczy wygląd, wykształcenie, czy zainteresowania mają jakieś znaczenie?

Gość ja Katarzynka
A jak sądzisz, czy "wygląd, wykształcenie, zainteresowania mają jakieś znaczenie " w poszukiwaniu partnera życiowego ? :)

Gość już był ten temat
A co? Poprzednim razem nie znalazłaś odpowiednio dobrej kobiety dla przyjaciela? A może to ma być kobieta odpowiednio dobra także dla ciebie? Do trójkąta;) !!!!

Gość roman 31
a ile ma cm?

Gość szukam przyjaciela
jest zdecydowanie dobrym człowiekiem, jest ładna i podoba się facetom tylko nieco wybredna, a może to nie kwestia wybredności, szuka tego jedynego

Gość szukam przyjaciela
dlatego proszę Katarzynko żebyś napisała nieco więcej:)

Gość stara kobieta już
szkoda,ze jestem już po 40stce;(. Trochę niski,ale tak poza tym to mój śp mąż;). Dziewczyny to wspaniały materiał na towarzysza życia,zgłaszjacie sie:) Tylko musze was uprzedzić,ze tacy nie lubią blond landrynek,klasyczna elegancja,podstawy sztuki,literatury,ogólna wiedza bardzo dobrze widziana;)

Gość aleksandraag
prawiczek?

Gość ja Katarzynka
Jeśli sama miałabym okreslić profil takiej pani to hmm... Niech będzie w podanym wcześniej przedziale wiekowym, po studiach lub w ich trakcie, nastawiona nie na karierę i finanse, ale na rozówj własnych zainteresowań. Dobrze, aby miała ciekawy zawód, jakieś niebanalne hobby. Może lubić spędzać czas poza domem, ale niech to nie będą głośne dyskoteki i snobistyczne lokale, a raczej opera ... Ktoś ciepły, może lekko neurotyczny, spora empatia i głębokie wnętrze. Co do wyglądu ... atrakcyjna. Tyle :)

Gość ja Katarzynka
ACH POMYłKA !!! Słowa o tym, że niski dały mi do myślenia ... !!! :) Błąd. Jeśli to cos zmienia to miało być 180+, ponieważ dokładnie to on ma 183 cm. No to już :)

Gość bananowa Ela
ja chcę, ja chcę

Gość stara kobieta już
Katarzynka Przecież to prawie ideał:) W dzisiejszych czasach to unikat;)

Gość szukam przyjaciela
wszystko by się zgadzało, moje przyjaciółka to osoba spontaniczna, o olbrzymiej empatii, zawsze wesoła i bardzo kobieca, i chyba trochę romantyczka, wykształcenie średnie, praca ..hm...zwyczajna, i co Ty na to?

Gość marysia__
jestem studentką 4 roku, rozstałam się 3 tygodnie temu z facetem po 3 letnim związku, już dawno się nie układało; mam mnóstwo zainteresowań, głównie genetyka, onkologia; zawodniczo narty, w lecie windsurfing, fortepian, gram w teatrze, książki, muzyka, koncerty. Jestem chyba dość atrakcyjna (160cm, blond:) śmiesznie, pierwszy raz się tak reklamuje. Chcę ciepłgo, kochającego faceta. Jeśli twój przyjaciel jest zainteresowany to jestem gotowa podać mój mail. pozdrawiam

Gość A może ...
warto zebyś zajęła się szukaniem dla siebie odpowiedniego pana, a przyjaciela zostaw w spokoju ...

Gość gość
Brak słów