Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość grubaaa

trochę ciałka... a wspólne pieszczoty...

Polecane posty

Gość grubaaa

Muszę przyznać, że mam nieco zaakrągloną figurę i kilka kilo nadwagi, przy wzroście 158 ważę 64 kilo. Wiem, pewnie wielu z was powie, że jestem grubas. Ja czasami też tak się czuję. Na co dzień ubieram się tak by zamaskować moje kilogramy. Od pewnego czasu mam chlopaka i wiem, że on czeka na wspólną naszą noc... a ja bardzo się WSTYDZĘ... nie mam pojęcia jaka będzie jego reakcja jak zobaczy moj brzuszek, pełna uda, trochę obwisły biust (choć duzy 75 C-D). W związku z tym mam pytanie do facetów i kobiet mających nadwagę... czy wasz facet potrafi to zaakceptować. Ja oczywiście zaczęłam się odchudzać, ale przychodzi mi to bardzo trudno. I na efekty trzeba niestety poczekać.

Gość szafira
wszystkim sie bedziesz chwalic ze masz 20 kg nadwagi??? na innych forach tez to wypisujesz. nie błaźnij sie

Gość anna 24
tak potrafi ...uwierz...tylko jest warunek. musi cie kochac... ja mam 1.63 waga 95 na poczatku bylo bardzo ciezko... bardzo... bardzo sie przygladal mojemu cialu bo pierwsza jestem jego tak

Gość zalosna jestes szafira
szafira a ty pytając o masturbacje jesteś lepsza?? załosna jesteś jesli ktos kocha swoje kilogramy to co ci do tego:o

Gość szafira
tylko niech nie wypisuje tego po wszystkich forach. Ja pytajac o masturbacje wpisalam sie do ertycznego. nie wiem jak mozna sie dopuscic do takiego stanu zeby miec tyle nadwagi, niechlujstwo. no chyba ze jestes chora to co innego

Gość porcelanowa filiżanka
a mi sie wydaje ze wiecej cialka to wiecej miejsca do pieszczenia 😍

Gość do czasu
będzie to okceptował potem może powiedzieć "żegnam" :o faceci już tacy są - ZWROKOWCY :P lepiej weź się za siebie - jakaś dieta, sport itp.

Gość grubaaa
Szafira.... to prawda, że napisałam o tym jeszcze na innym forum, to dlatego, że zależy mi na tym by poznać co myślicie na ten temat... i nie zaprzeczę, że jestem gruba... tylko wiem również o tym, że nie schudnę w miesiąc... dla mnie wymarzoną wagą byłoby już 54-57 kilo...

Gość Gruba jesli kocha to zależy mu
na Tobie a nie ciałku....zawsze przecież może znajleźć sie ładniejsza, zgrabniejsza a ze wszystkim nikt nie wygra;) wiec zamiast słuchać tym co sie tu obrażają pomysl ze musiał Cie zaakceptować skoro jest z Tobą:)

Gość grubaaa
A może podpowie mi ktoś jak udało mu się schudnąć... a może ktoś przyłączy się do mnie... i będziemy odchudzały się we dwie...

Gość red plumnie
JA MAM PODOBNE WYMIARY DO CIEBIE,PRZYTYLO MI SIE PONAD 10 KG PO CIEZKIEJ CHOROBIE.I CO MAM FACETA MIMI GRUBYCH UD, PELNYCH BIODER A JAK MU SIE NIE SPODOBA TO KOPNIJ GO W DUPE.

Gość do czasu pisze
się WZROKOWCY:D

Gość op
ja czuje obrzydzenie i takie dziewczyny skreslam na starcie po co maja sie pozniej wkurzac na mnie a tak na poczatku to mowie, ze nie ta osobowosc i sa hepi

ja po tabsach przytylam 16 kg..cud ze tycvh 10 nie widac;/ mimo ze sie w niektore rzeczy nie dominam..zawsz ebylam pulchna.... a mimo to faceci uwielbiaja mnie.. a ja kocham swoje ksztalty..wsyztko idelane..biust,talia..fakt,uda i dupa troche z aduze..ale wystarczy ze moj facet sie tylko do mnie przytuli,a juz mu staje..i ciezko wtedy z nim wytrzymac.. izawsz edostaje to czego chce.. wiec zaakceptuj siebie,a bedzie ci o wiele lepiej,niz meczyc sie latami z jakimis dietami ktore byc moze tobie i tak nie pomoga.... idz do dietetyka,on ci wymysli diete idealna dla ciebie

Gość occc
Przede wszystkim zacznijmy od tego ,że wcale nie masz tak dużo nadwagi. Przecież parę kilogramów to nie tragedia. A Twój chłopak na pewno doskonale zdaje sobie sprawę z tego, że nie jesteś chudzinką, mimo, żę maskujesz się ubraniami to i tak zawsze widać, że ktoś jest pulchniejszy. Nie przejmuj się skoro Ciebie wybrał, na pewno mu się podobasz.

Gość grubaaa
Ja już sama nie wiem... czasami jest ok, a czasami czuję się jak okropny GRUBAS... :( :( :(