Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość opuszczony

Skradziono mój swiat

Polecane posty

Gość opuszczony

Muszę napisać, pożalić się a moe poszukać porady przepraszam z góry za chaotyczny styl pisania, ale jakoś ostatnio nie mogę się z czym kolwiek zebrać Miałem dziewczynę, która była i nadal; jest dla mnie całym światem. Byliśmy parą ponad 2 lata, chyba praktycznie kocham się w niej 3 lata. Z racji tego że ona sie jeszcze uczy, ja podjąłem pracę zawodową. A wiadomo jak u nas z pracą, wziąłem się w zeszłym roku za załorzenie z kilkoma wspólnikami wasnego podmiotu gospodarczego. Różne lawiracje niespodzianki spowodowały aby uczymać cokolwiek w tej firmie musiałem poświęcać wiele energii. Praktycznie przez to musiałem się wyprowadzić poza moje normalne miejsce zamieszkania. Większość mojego kontaktu z kingą opierał się głównie na telefonach oraz kontaktach przez internet, spotkania były niezwykle żadkie. Wiedziałem, czułem że jest jej ciężko, mocno mi to sygnalizowała. Ja zaniedbywałem, całą energię w firmie tym bardziej że udało się podpisać kilka sporych umów, na realizacje tym bardziej że piętrzą się kolejna przeszkoda za przeszkodą. Oj niesamowicie ciężko było jej najgorsze e ja to czułem i nie za bardzo byłem w stanie temu przeciwdziałać. Najgorsze, że może nie wprost bardzo mocno zaczęła wskazywać o nie wytrzymaniu, zainteresowaniu nią innych. W kiedyś na rozmowie na gg, że poznała właśnie gdzieś na necie jakiegoś chłopaka z którym się jej dobrze rozmawia. Potem po pewnym czasie postawiła nagle coś takiego że "zwraca mi wolność", co dla mnie było szokiem. Jakoś dalej się potoczyło że zaczłma do wyboru mnie lub tego Darka musi się zastanowić. Wieczorem tego dnia był telefon że wybiera mnie. Po kilku dniach znów dostałem telefon, że nie mam czasu dla niej i jednak wzraca mi wolność. Straciłem świat, gdyż w gruncie rzeczy całe życie było podporządkowane niej. Wiem, tylko że chcę w jakiś sposób ją odzyskać.

Gość baer
i co z tego

Gość Olga 35l
a był on coś wart?