Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mrozik

Mamusie dzieciaczków ze słabych nasionek

Polecane posty

Gość mrozik

Czy sa na forum dziewczyny, których partnerzy mieli słabe nasionka a mimo to udało sie zajśc w ciążę?

Gość a co ma jedno z
drugim wspólnego?? Dziwnie się czyta: "nasionek" - tak infantylnie.

Gość mrozik
jak to co? faceci ze słabym nasieniem uwazani są ze mało płodnych

Gość Ja 28 tydz

Gość ile Ty masz lat
A skąd wiesz, że mężuś ma słabe nasionko? Badanka tak wykazały? To może jakieś leczonko pomoże? :D

Gość nasionko badanko leczonko....b

Gość do ja 28 tydz
leczył się mąż?

witaj MROZIK Ja mam partnera z takim nasieniem. Jesteśmy ze sobą juz 13 lat, a małzeństwem od 5 lat, a wspaniałymi rodzicami po ogromnie wielkim czekaniu,( bo aż 5 lat ), od 2,5 roku. Mamy wspaniałego silnego chłopca, który został poczęty z tych słabych, uszkodzonych plemników jakie ma mój mąż i to bez leczenia, bo nie było nadzieji na poprawę, przez leki jakie mąż bierze. Cudy się zdarzją ! czasem trzeba na nie długo czekać ale warto! Pozdrawim.

Gość Ja 28 tydz
do mrozik, w zasadzie to nie, wziął serie antybiotyków, ale nic to nie dało, badania nie wykazały infekcji o podłożu bakteryjnym itp( na podstawie posiewu), mimo to po prostu staralismy się i mielismy ogromne szczęście. Ale problem pozostał i zamierzamy dalej szukac przyczyny zeby zapobiec ewentualnym powikłaniom zdrowotnym w przyszłości. Zyczę powodzenia.

Gość tylko in vitro
białystok kriobank najpewniej na takie marne nasienie

gdy wyszlam za obecnego meza mialam juz troje dzieci,ale moj maz twierdzil ze kiedys robil badania i nie moze miec dzieci,no to postanowilismy jeszcze raz je zrobic,bo jesli tak mialo byc to ja chcialam zrezygnowac z tabletek. Pan doktor stwierdzil,ze faktycznie wyniki kiepskie i za duzo szans na dziecko nie ma,zaproponowal leczenie,ktore nie gwarantowalo zreszta efektu skutecznego,w mysl zasady \"szansa niewielka,ale sprobowac mozna\" ze wzgledu na brak czasu-wyjazdy,itp.jakos nie zdazylismy za to leczenie sie wziac,tabletki odstawilam ,no i do leczenia w koncu wogole nie doszlo bo po 4 mies.od odstawienia zaszlam w ciaze... natura okazala sie silniejsza od wszelkich diagnoz lekarskich...

Gość mrozik
dziewczyny - dajecie nadzieję, dziękuję