Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość obserwer

dlaczego kobieta ogląda się za kobietą na ulicy ?

Polecane posty

Gość obserwer

Gość np zeby przyjrzec sie
jej butom jak bardzo jej sie spodobaja, albo poczuje znajome perfumy i odruchowo sie odwraca jak by to mialo pomoc w rozpoznaniu zapachu;), albo spodoba sie jej fryzura i chce zapamietac szczegoly... jest cale mnostwo powodow:)

Gość obserwer
Zaczynam rozumieć, czyli kobieta podziwia ubiór i fryzurę innej kobiety i za chwilę pędzi do sklepu i salonu fryzjeskiego aby upodobnić się do tej podziwianej ?

Gość kiedyś RER
Celem podziwiania :) Za mężczyznami natomiast się nie oglądam, bo jakoś nie ma po co :( Kobiety się ciekawiej ubierają, kreują swój image. A moją uwagę może przyciągnąć nawet taki detal jak designerski guzik przy płaszczu czy dobranie kolorystyczne butów i torebki.

Gość obserwer
No właśnie , dlaczego Ty 'kiedyś RER' nie oglądasz się na ulicy za facetami , czy inne kobiety też tak mają ? Czy my faceci faktycznie aż tak źle wyglądamy aby nie intrygować ? Najprostrza sprawa , doradzić facetowi , w jaki sposób powinien wyglądać , pokazać facetowi styl , zamiast pisać, że wyglądają fatalnie i że najlepiej obojętnie przejść .

Gość smerfetk
tez przygladam /ogladam sie za dziewczyną ktora idzie z fajnym facetem;) a poza tym ogladam sie jak mi sie cos spodoba tj: fryzura, torebka, spodnie , spodnica albo caloksztalt. W tych przypadkach przygladam sie w celu zapamietania i pozniejszego skopiowania w takiej samej wersji albo ulepszonej :)

Gość sweet boy
:) Opowiem wam cos fajnego. Pewnego razu na dyskotece zauwazyłem ładna bladynke bylaz jakimis trzema dupkami ale ogladał sie tylko za laskami praktycznie az widac było jak sie jej zrenice rozszezały jak ładna laeczka przechodzila obok niej. one wszystkie sa lezbami tylko wychowanie powoduje z facetem sypiaja.:) Błedów niechce mi sie poprawiac :) wybaczycie.

Gość a dlaczego nie....
jak fajna dziewczyna to też się za nią obejże z przyjemnością,bez podtekstów seksualnych oczywiście.Poprostu patrze na wszystko co jest ładne bo to jest mile:)

Gość obserwer
masz rację sweet boy , też spotkałem takie bardzo zadbane kobiety less , które tylko dla pokazania swojej rodzinie pokazują , że chcą być w związku z facetem i rujnują życie faceta ( często facet ma uraz do kobiet po takim pseudo-związku z kobietą less ) ale to jest inny temat , być może tu na kafeterii są faceci, którzy opiszą związek z kobietą less , która uśmiechała się tylko do koleżanek , być może tu są kobiety less , które zechcą napisać dlaczego chciały i to zrobiły, czyli dlaczego zniszczyły przyjaźń damsko-męską aby tylko pokazać swoim rodzinom, że jest wszystko OK :(

Gość kiedyś RER
a propos lesbijek - miałam szefa lesbijkę i wyglądała tak, że w życiu bym się na za nią nie obejrzała na ulicy :o obserwer --> "No właśnie , dlaczego Ty 'kiedyś RER' nie oglądasz się na ulicy za facetami , czy inne kobiety też tak mają ? Czy my faceci faktycznie aż tak źle wyglądamy aby nie intrygować ? Najprostrza sprawa , doradzić facetowi , w jaki sposób powinien wyglądać , pokazać facetowi styl , zamiast pisać, że wyglądają fatalnie i że najlepiej obojętnie przejść". Obcemu facetowi nie będę doradzać, bo niby jak?

Gość obserwer
do 'kiedyś RER' , nie chcę zmieniać tematu ale powiedz proszę , w jaki sposób się dowiedziałaś, że szefowa jest ( less ) , czy robiła propozycje kobietom , czy była wredna do facetów , podpowiedz coś proszę facetom aby nie rozpaczali poznając piękną less

Gość kiedyś RER
Skąd wiedziałam? "zasłyszane", a poza tym wynikało z kontekstu. Była wredna w ogóle :D W szkole średniej kolegowałam się z dziewczynami, które później jednoznacznie się "zorientowały". Ale WCZEŚNIEJ, tzn. w szkole, nie dawały żadnych "oznak".