Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dididi20

Czy kłucie w lewym jajniku dzien po stosunku z finałem moze oznaczac zaplodnien?

Polecane posty

Gość Dididi20

biore tabsy , bylam w trakcie 7 dniowej przerwy , 6 dzien

Gość jestes durna
To oznacza ze jestes durniejsza niz ustawa przewiduje:classic_cool:

Gość jestes durna
buhahahahahahaha

Gość jaak nic jesteś w ciąży
:-P

Gość Dididi20
szkoda ,ze nie ma osoby ktora moze odpowiedziec logicznie na moje pytanie, moze jest glupie ,ale nie jestem tak mądra jak "niektóre " z Was ktore pozjadaly wszystkie rozumy i wyzywaja sie na ludziach ktorzy maja pytanie

Nie powinnas sie martwic, o ile zazywasz tabletki regularnie i nie mialas zadnej wpadki w ich stosowaniu (wymioty, bieguna, albo jakies antybiotyki) to nie masz sie czego bać :P Pozdrawiem, na pewno bedzie wszystko dobrze:)

Gość furosept
już udzielam ci wyczerpującej odpowiedzi na twoje pytanie-absolutnie nie moze oznaczac żadnego zaplodnienia, bo gdyby nawet do niego doszlo, to jajeczko nie zdażyloby sie zagnieżdzić w tak szybkim tempie w macicy i nie ma powodu do tego,żeby cokolwiek oznaczac ajuż na pewno nie zaplodnienie, kluje cię tak po prostu, często kobiety pokluwa w czasie cyklu i jesze jedno-unikalabym stosunków z finalem, bo nawet jeżeli tym razem sie uda, to innym razem nie będziesz miala tak duzo szczęscia i koniecznie poczytaj jakąs fachową literature o cyklu kobiety, antykoncepcji itp-zanim będzie za pożno

Gość Dididi20
dziekuje za odpowiedzi