Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sarah Jezebel Deva

Obojętność

Polecane posty

Spotykam sie z kimś. Jest taki,jaki powinien być idealny facet według większości piszących tu kobiet-czuły,delikatny,cierpliwy.Zaprosił mnie na weekend w góry i sądzę,że tam padnie coś wiążącego-a mój problem polega na tym,że te cechy,które większość kobiet gloryfikuje-tylko mnie drażnią.Jego delikatność w seksie mnie irytuje,nie chcę być dziewczyną delikatesa. A najgorsze,że mam w sobie niezmierzone pokłady obojętności uczuciowej,próbowałam to pokonać,spotykając się z nim-ja chyba juz nie umiem kochać,rośnie we mnie irytacja z każdym jego wyznaniem.To o wiele gorsze niż aseksualność.

Maska obojętnego: owszem,ta delikatność w seksie drażni mnie najbardziej,ja wolę konkret,zresztą to jest silny facet więc to pasuje jak kwiatek do kożucha,ta jego subtelność ja chyba zwyczajnie jestem przerażona jego wizją poważnej relacji i tym,że nie zwraca uwagi na moje wypowiedzi o braku we mnie uczuć wyższych,uważa że skoro mnie kocha to może kochać za dwoje

Napisz ze szukalas faceta ktory by cie zaspokoil seksualnie a nie owijasz w przyslowiowa bawelne... :( wstydu nie masz. A teraz problem bo najwyrazniej mezczyzna zaczal sie angazowac.

spróbuj mnie nie oceniać-jeśli nie wiesz,jaka jest nasza relacja,ile się znamy etc. przyjaźniliśmy się półtora roku zanim zaczęliśmy chodzić na randki on doskonale wie,co ja lubię i czego potrzebuję a mimo to z wyszczekanego chłopaka zrobił się taki przytulaśny i czuły i ja go zwyczajnie nie poznaję chciałam żeby moja uczuciowa oziębłość poszła w siną dal,ale on swoim zachowaniem nie umie tego sprawić bo ja już nie mam 15 lat żeby mnie takie ćwierkanie bawiło

Co do oceny to czlowiek to robi nagminnie... chcac czy nie chcac .. musisz okreslic polozenie klasyfikacje rzeczy ... zdarzen ... cech.. nawet jezeli beda bledne.

Gość a ile masz lat

czasami proste rozwiązania są najskuteczniejsze dręczy mnie tylko pytanie,czy zawsze będę taka oziębła uczuciowo,czy jest to kwestia tego jednego faceta od dłuższeg czasu mam tak,że interesuja mnie tylko ci niedostępni

Gdybym musial placic za kazda dobra rade jaka otrzymalem na tym forum ... prawdopodobnie z glodu bym juz umarl ;)

nieosiągalni,niedostępni,twardzi,trudni-w żadnym wypadku zajęci,nie interesuje mnie rozwalanie związków lubię o mezczyzne zabiegac,starac sie,zaslugiwac na cos a nie jak on za mna lata i zmienia sie w psinke

następny,który nie zrozumiał jestem tradycjonalistką ale facet ma pozostać facetem adorować mnie w sposob umiarkowany,a nie zmieniać sie w zakochanego dzieciaka nie potrzebuje malostkowej czulosci i tanich gestów to,że lubie na cos zasluzyc NIE znaczy,ze ja za nim latam

Hmm ... taki los ... facet pewnie zakochany po uszy... slepy ... niebo by chcial podarowac a pannie sie szorstkosci zachcialo ... na to nie ma recepty bo co ? wymagasz od faceta zeby nagle sie zmienil... zalozyl ta przyslowiowa maske ku Twojej uciesze ? najwyraznie nie trafilas na takiego na jakiego chcialas... a teraz ciezko bedzie zerwac ....

szubrawiec on zawsze byl wyszczekany i pewny siebie i nie narzekal na brak powodzenia i ujął mnie ta swoja męskością a teraz jakis sie taki zrobil dretwy,na czułostki mu sie zebrało,nie poznaję Wilka,który się zmienia w pudelka:/

Ja to widze tak... zauwazyl jakies zmiany ktore go niepokoja... chlod moze lekki... ze cos sie psuje i za wszelka cene chce to naprawic... tylko ze z tego co napisalas obral zly kierunek ... inaczej sie tego nie da wyjasnic... bo co udawal macho a jest tzw przylepa ?

Gość a ile masz lat
GRATULUJĘĘ!!! Wyjdź za niego. Oczywiście będziesz go zdradzać, ale co tam.