Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

midge

Ktoś z was już się całował? Jak to jest?

Polecane posty

jakoś tak głupio, ja mam w ogóle dużo krótszy język niż większość ludzi-taki się urodziłem i nie potrafię go tak wyciągać poza tym jakoś tak zęby uderzały o zęby, jakoś tak dziwnie naprawdę, muszę przyznać że dziewczyna mi się podobala ale nic do niej nie czulem a poza tym bylem zaskoczony bo ja myslalem ze pocalujemy sie bez jezyczna a ona wlasnie zadecydowala ze z jezyczkiem

oj chlopie powinienes sie cieszyc ze chciala z jezyczkiem ... JAk to krotszy jezyk??skad to wiesz??

no wiem, lekarz to nawet stwierdzil, ja mogę wysunąć jezyk najwyżej dwa centymetry poza moje usta a chyba większość ludzi może wysunąć jezyk trochę dalej, pamiętam że wtedy tylko ta dziewczyna wkladala sój jezyk do moich ust a jak ja tak probowalem zrobic to bylo poprotu niemozliwe, zrobilo mi sie smutno wtedy...

Gość memoma
ja się całowałam z trzema i też nie czułam żadnej przyjemności, podobnie w łóżku, gdybym sama sobą się nie zajęła to już chyba żadnej przyjemności bym z wiadomo czego nie miała :-(

hmmm to przykra sprawa w takim razie... Ja calowalam sie tylko z jednym i nie zaluje ze tyle na niego czekalam ;)

Gość liquid_
jak to zeby uderzaly o zeby? ja sie nigdy nie naucze calowac, mam podobny problem co midge, nie z krotszym jezykiem, ale ogolnie z technika calowania, wiem, ze sie zblaznie i facet ucieknie ode mnie, bo nie bede umiala😭

Czasami moze sie zdazyc ze udezysz zebami o jej zeby ale to wtedy gdy baaardzo namietnie wrecz \"narwanie\" sie z nia calujesz hehe to zdaza sie wszystkim ;) ale tak nie jest zawsze ;)