Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość legalna blondynka

Zwiazek z 5lat mlodszym facetem...

Polecane posty

Gość legalna blondynka

Hmmm...Jest bosko.Ja mam 25lat a on 20.Ale zastanawiam sie czy taki zwiazek ma przyszlosc.Czy jest na tym forum ktos kto ma podobne doswiadczenie?

Taka była różnica wieku między moimi rodzicami :)

Gość nigdy w życiu

Gość legalna blondynka
Mama byla starsza?Sa szczesliwymmalzenstwem?

Gość Ożesz ty
A co powiesz na związek z facetem o 25 lat młodszym? Gdyby był o 5 lat młodszy wcale bym alarmu nie podnosiła..to super, młodszy facet o 5lat to żaden problem.. Czemu się tym przejmujesz?

Gość krupniczka
kolejna jebnięta naiwniaczka !

chyba raczej bez przyszłości, za chwilę będziesz myśleć o stabilnym życiu a on pewnie jeszcze potrzebuje się wyszumieć, nawet jeżeli nie do końca zdaje sobie z tego jeszcze sprawę

ja mam ciocie ktora jest starsza od swojego meza o 7 lat... sa ze soba ponad 16 lat maja 2 dzieci i sa szczesliwi;)

Gość polski Che
starsza na partnerkę seksualną - chyba tylko jako worek treningowy, albo w piekle

Gość mysle ze 5 lat roznicy
to nie tak duzo.Ale nie mam pojecia jak to jest w tak mlodym wieku.Ja mam meza 9 lat mlodszego i jest ok.On ma 32,ja 41.Chcemy obydwoje stabilizacji.A wyglad w naszym wypadku to nie problem,bo ja nie wygladam na 41,nikt nie wierzy,ze jest miedzy nami roznica wieku .A zreszta wazne jest na ile ktos sie czuje,a nie na ile wyglada.

Gość tylko 5
mój facet jest mlodszy o 10 lat, jestesmy juz razem 3 lata, mamy dziecko i jest ok. tu nie wiek jest wazny ale to, czego oczekujecie od siebie i życia na tym etapie, bo mlodszy moze byc czasem bardziej dojrzaly i odpowiedzialny od starszej.

Gość legalna blondynka
Jest bardzo odpowiedzialny i dojrzaly.A ze musi sie wyszumiec to ja sobie z tego zdaje sprawe i obiecalam sobie ze nie bede mu niczego zabraniac ani nakazywac.A poza tym jest rewelacyjny w lozku...Dzieki za odpowiedzi,pozdrawiam wszystkich.

zanim znajdzie sie tego odpowiedniego, mozna cudownie spedzic troche czasu z tym nieodpowiednim...

ja mam chłopaka młodszego o 4 lata.ja 23,on 19.jestesmy razem rok, narazie jest super. moja ciotka wyszła za faceta młodszego o 5 lat.a mojego szwagra brat ożenił sie z dziewczyną starszą o 6 lat. wiec taki układ jest możliwy. aaaa zapomniałabym. mo ex jest z dziewczyną starszą o 6 lat. wszystkim sie układa wiec po co sie głowic co bedzie dalej, co ma byc to i tak bedzie!