Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morgan25

Moja dziewczyna jest świetna w łóżku, niestety nie ja ją tego wszyskiego nauczył

Polecane posty

Gość aicha22
ale dlaczego jestem dziecinna??? mam swoje zdanie i jestem jaka jestem...

Gość pieprzenie jak zwykle
facetow to boli? chyba maloletnich chlopcow:) zaden normalny mezczyzna sie takimi bzdetami nie zajmuje:) co za kretyn!

Gość do aicha22
Twoj sposob wyslawiania sie, konstruowania zdan, oraz mysli jakie starasz sie przekazac wydaja sie niezwykle infantylne:) wybacz mala, to tylko takie odczucie. i nie mow "jestem jaka jestem" bo seryjny morderca-pedofil tez tak moze powiedziec i co z tego wynika?

ja jestem facetem palancie!

Gość aicha22
morgan, ale kochasz ją??? A może ty spróbuj nauczyćjączegoś, czegoś czego jeszce nie próbowała.. Nie chce sięmieszaćw Wasze życie sexualne ale może poexperymentujecie troche i ty zaproponujesz cośinnego, nowego, czego jeszce nie próbowała... Ciężko jest cośporadzić. No bo albo z niąbedziesz dalej, przecierpisz to jakoś i weźmiesz sobie do serca to ze teraz jesteś ty i schowasz dumę do kieszeni albo z niązerwiesz.. Nic innego nie jesteśmy ci w stanie poradzić...

Gość aicha22
Jestem dziecinna, bo nauczylam sie chodzic dopiero w wieku 10 lat, wiec to moze dlatego :o

Gość do aich22
k&(&*, ale rob dziecko odstepy miedzy wyrazami bo juz sie tego nie da czytac:(

Gość a on ma racje
A ja sie zgadzam z "pieprzenie jak zwykle"! Tez jestem facetem!

ale to nie chodzi o to że ja ją niczego nie nauczyłe,m. w tym jest problem że pierdoliła się z innym(przepraszam za kolokwializm.)

Gość aicha22
nie rozumiem co jest infantylnego w moich wypowiedziach ale to twój problem jeśli cości sięnie podoba. Mam 22 lata, studiuje, pracuje i nie sądzę żebym sie jakoś dziecinnie wysławiała. Moze po prostu nie jestem zapsuta jeszce przez ten świat i mam racjonalne poglądy?? Moze żyje w innym świecie niżTy..?? nie wiem, pisze tak jak uważam. A porównywanie mnie do pedofila jest chyba nie na miejscu. Nie wiem co ty do mnie masz, zresztą nawet mnie nie znasz..

Gość morgan25.
Ja szukalm jakiegos starszego partnera do wspolnych zabaw mesko-meskich Oferta jest poważna. Dozorca Marian mi juz nie wsytracza, on nie rozumie, że niektorzy mają szersze horyzonty niz tylko zakupy w Biedronce i kładzenie sobie na brzuchu plasterków szynki z miesnego stoiska w Biedronce :classic_cool:

wez czlowieku te dziewczyne zostaw, bo przez takich palantow jak Ty potem zla opinia o mezczyznach sie tworzy! jestes jakims emocjonalnie i intelektualnie niedoroziwnietym pajacykiem, nie powinienes sie bawic z kobietami tylko w piaskownicy!

Gość rozumiem cię
raczej cie nie rozumiem, kobiete kocha się za cos, na pewno tym czymś nie może być blona dziewicza, a że jest dobra w lóżku?? ucz sie od niej i nie popadaj w kompleksy

już wszystkiego się od nie nauczyłem a to już pora aby znaleźć porządną dziewczynę

Gość aicha22
:) Morgan, to ty musisz zadecydować czy będziesz z nią czy nie...Chyba nie jesteśmy ci w stanie pomóc... Jeśli jakochasz to schowaj dume do kieszeni i przestań o tym obsesyjnie myłseć. Masz jeszce jedno wyjście, iść do psychologa lub sexuologa... Moze w jakiś sposób mogliby ci pomóc... Twoja dziewczyna na pewno bardzo cię kocha i gdyby się dowiedziaął ze rozstajesz się z nią bo jesteś zazdrosny o jej byłych/byłego to byłoby jej na peno źle z tym... Nie da się odwrócić przeszłości... Ona nie jest niczemu winna... Są miliony par na świecie w podobnej sytuacji, jestem kobietą więc piszę jak to wygląda z mojej strony...

nie no nie zamierzam się meczyć, rzeczywiście pora znaleźć porządną dziewczynę

Gość Do ...wuj dobra rada
Taki madry jestes, to może poszukaj sobie takiej z burdelu może być z malym stażem, doswiadczona, w łózku super, gorąca, zrobi co chcesz w przyszlości wspaniała żona nie zimna kłoda :-D

Morgan A JAK NA IMIE MA TWOJA DZIEWCXZYNA??? BO WSZYSTKIE ANIE TO>>>

Gość Jeżeli ciebie to ...
boli, ze dziewczyna miala innych facetów to po co z nia jesteś ? Powiedz jej żegnaj i sprawa załatwiona ...

Wiesz Morgan jeśli Twoja dziewczyna ma na imie Ania to wiem kim jesteś i znam Twoja dziewczynę. Jeśli tak jest to znam parę faktów z jej zycia.

Gość o w morde.....
wez ją lepiej zostaw... nie dlatego ze taka szmata tylko dlatego ze jej czas marnujesz, masz racje znajdz sobie dziewice i sie z nia ozeń, tacy jak ty i tak pozniej chodzą na dziwki to ci kłoda w domu nie bedzie przeszkadzac

Gość morgan ty jestes
kawalek glupiego chujozy,powies sie lepiej