Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

morgan25

Moja dziewczyna jest świetna w łóżku, niestety nie ja ją tego wszyskiego nauczył

Polecane posty

Gość przyznaj
...że DUMA BOLI że laska lepsza od ciebie i okazałeś się nieduczony i co najlepsze ktoś inny pozbawił ją wianka który należał się tobie jeśli miałeś zamiar się z nią żenić, POCZUŁEŚ SIĘ JAK FRAJER???

Gość Śmieszą mnie tutaj ...
wypowiedzi takich dzieciaków jak autor czy ..keneth... O sex-sie nie maja większego pojecia, ale na doczekaniu wymyslaja różne historyjki ... kochani to widac jak na dłoni :-D

Gość dzis masz 25
morgan25 a jutro 35 ciekawe jak bedziesz potem spiewal? w poznieszym czasie, to bedziesz musial znalezc partnerke kilkanascie lat mlodsza i patrzac na to co disz sie dzieje, i tak bedziesz mial male szanse, ze spotkasz dziewice, a potem bedzie za pozno. pozatym najwazniejsza jest milosc, jesli odchodzisz tylko z tego powodu to jestes nie godny uczucia.

Gość sjkfhu
a ty miales kogod sprzed nia?

Gość Nie jedną wiele nauczyłem
:DA frajerzy się z nimi ożenili jak ich mijam to normalnie z pogardą patrzę się w oczy!!:D

Gość keneth
Gówno mnie obchodzi co sobie myśli jedna z drugą.Ja spałem z wieloma kobietami.Wiem w czym rzecz.Wiem co czuje morgan.I dlatego JESTEM SINGLEM.Wypraszam sobie mówienie o mnie jak o niedojrzałym osobniku.Znacie mnie?Nie.A miłością mozna się posłużyć jak papierem toaletowym.To tyle. Ps.Mam 35 lat i swoje przeżyłem.Zgadzam się z morganem.

Gość do tych fagasow tutaj
ruchacie dziewczyny na lewo i prawo i widac jaki macie szacunek do dziewczyn, dziewice tylko skrzywdzicie niepotrzebnie, a jesli jestescie tacy super to dlaczego bierzecie co nie jest wasze? trzeba mowic takie rzeczy a nie czekac az dziewczyan powie z toba pojde do lozka ale dopiero po slubie. nie zaslgujecie na zadna dziewczyne a co dopiero mowic tutaj o dziewicach na nie nie zaslgujecie do potegi entej. mam wrazenie ze cos czujecie tylko do niewinnych dziewczyn, a do pozostalych odraze. tylko potem sie nie dziwcie ze wasza zona dziewica skoczy w bok z ciekawosci, albo bedzie kiepska w lozku i bez temperamentu, wtedy wy skoczycie w bok. powtarzam jeszcze raz nie nalezy sie wam zadna dziewczyna juz dzis wam powinni jadra pobobcinac albo co

Gość keneth
do tych fagasow tutaj - a idź się leczyć durna babo.Robię z kobietami to co natura chciała.Nie zmuszam ich do tego.Same chcą.A to, że nie chcę się z żadną wiązać z min. takich przyczyn?Gówno ci do tego jak żyją inni.A swoje emocje wsadź sobie w buty.Nara blacharo.

Gość do tych fagasow tutaj
a ty jestes jak malpa, jak daja banana to szaleje z zachwytu a potem rzuca skorke innym zeby sie na niej przejechali :P

Gość keneth
Co do banana to lubię zjeść.Ale dlaczego mam zaraz zacząć je uprawiać?Wolę kupić i posmakować niż się nachodzić i pielęgnować.Taki banan to nie bardzo potem smakuje. A co do skórek-kto chce ten wdepnie i się pośliźnie.Ja wiem, ze na skórce można orła wywinąć i od skórek trzymam się z daleka.:)

List do redakcji: Właśnie wziełem ślub ze śliczną dziewczyną. Lecz coraz częściej dochodzą mnie słuchy, że moja wybranka miała dość bujne życie erotyczne. Szlak mnie trafia gdy pomyślę, że miał ją ktoś z naszej ulicy. Romek -Drogi Romu jak najbardziej cię rozumiemy. A jak długa jest ulica przy której mieszkasz?

Gość morgan pecha
to ty miałeś, jak się urodziłeś :O

Gość Krzycho
Miałem kiedyś taką dziewczynę, przy każdej okazji od szmat ją wyzywałem. No nie mogłem się powstrzymać.

Gość jak ci sie nie podoba
to zdradz ja z dziewica jakos i naucz ja ty seksu, bilans wyjdzie na zero! a jak tobie malo to wez wprowadz w swiat seksu z 10 dziewcic wtedy 9:0 bedziesz wygrywal a jak cie wynik nie zadowoli to rznij dalej panieny glupi samcze.

Gość olcha
facet, glupi jestes i tyle

Gość ale to jest jakaś recepta
na rozwiązanie tego prooblemu

Gość olcha
no jesli ktos widzi problem w tym ze laska jest dobra w lozku...

Gość ale to nie o to chodzi

Gość Właściwie
to ona jakąś znajomą powinna mu podstawić aby mógł rozdziewiczyć

Gość szklankaaaaaaaaaa
morgan25- ta twoja dziewczyna to na kolanach do Częstochowy iść powinna za tę zniewagę jaką ci zafundowała.